ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ: Βαριά καμπάνα για δύο...

03/11/2011 - 15:51 Τελευταία τροποποίηση στις 03/11/2011 - 16:24

Συνεχίστηκαν και αυτή τη φορά από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΛ, οι μεγάλες ποινές στους άτακτους της αγωνιστικής που πέρασε και έτσι δύο ακόμη ποδοσφαιριστές από τον χώρο της Β΄ κατηγορίας τιμωρήθηκαν με μεγάλες ποινές αφήνοντας τις ομάδες τους στα κρύα του λουτρού.

Πρόκειται για τον Γιώργο Ιωσηφέλλη του Α.Ο. Μεσοτόπου ο οποίος αποβλήθηκε  στο παιχνίδι της ομάδας του με τον Ταξιάρχη και δεν συγκράτησε στη συνέχεια τα νεύρα του προς τον διαιτητή με αποτέλεσμα να του επιβληθεί ποινή 6 αγωνιστικών.

Ο δεύτερος ήταν ο Γ. Βουρσούκης του Αρίων Μηθ. που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση με τον Πολιχνίτο σχεδόν για τον ίδιο λόγο. Ακόμη το χέρι στην τσέπη θα βάλουν οι άνθρωποι του Διαγόρα για το πρόστιμο των 200 ευρώ που τους επέβαλε η πειθαρχική, για τον λόγο ότι ενώ κλήθηκαν να απολογηθούν, εντούτοις δεν παρουσιάστηκαν.

Τέλος με 15 ημέρες απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα, τιμωρήθηκε ο παράγοντας του Ορφέα Κερ. Γρηγόρης Γιατσικλής για τα αναγραφόμενα διαιτητή και παρατηρητή στο παιχνίδι με τον Αστέρα Ιππ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey