ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ: Τελείωσαν τον Κατζανό

18/11/2011 - 10:12

Βαρύς  έπεσε ο πέλεκυς   για τους ποδοσφαιριστές του Αίγειρου Μυστεγνών  Μιχάλη και Νίκο Κατζανό καθώς και στον Καμπάνη οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στα επεισόδια που έγιναν  στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αρίων Παλ. το πρωί της Κυριακής  στο γήπεδο της Θερμής. Η πειθαρχική επιτροπή επέβαλλε ποινή εννέα αγωνιστικών στον Μιχάλη Κατζανό,  έξι στον Νίκο κα πέντε στον Καμπάνη για τις διαμαρτυρίες τους προς τον διαιτητή στην περίπτωση του πέναλτι που ζήτησε η ομάδα τους και τα όσα επακολούθησαν μετά.

Αυτομάτως ο Αίγειρος αποδυναμώνεται σε μεγάλο βαθμό αφού ήταν όλοι τους βασικοί παίκτες. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον Νίκο Κατζανό εκτός από την «καμπάνα» των έξι αγωνιστικών, του επιβλήθηκε αποκλεισμός 1,5 έτους  με οποιαδήποτε ιδιότητα από τους αγωνιστικούς χώρους και χρηματικό πρόστιμο 200 ευρώ.

Ακόμη με τέσσερις αγωνιστικές τιμωρήθηκε  ο Π. Κιοβρέκης του Ατρομήτου που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με την Προοδευτική. Τέλος με μια οι Καράκωντης του Αρίων Παλ.,  Χαρ Δάλλας  (Αλκιβιάδης) και Μαύρος του Ποσειδώνα.
Η πειθαρχική επιτροπή κάλεσε σε απολογία το σωματείο του Αιγείρου για την επόμενη Τρίτη ,τον Αετό Λ. για τα αναγραφόμενα στο παιχνίδι με τον Αιγέα, όπως και τον προπονητή  Τάκη Κόκκινο καθώς και τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Γιαλελλή.

Από την Αναγέννηση Γέρας κλήθηκε σε απολογία ο εκπρόσωπος της Σταύρος Σαμίου για το επεισόδιο που έλαβε χώρα στο παιχνίδι Δόξα Γέρα στο Πλωμάρι.

Με ένα μήνα εκτός αγωνιστικών χώρων τιμωρήθηκε τέλος ο προπονητής του Αστέρα Ιππ. Παναγιώτης Παλιβάνης ο οποίος απολογήθηκε ,αυστηρή επίπληξη επιβλήθηκε στον Αιγέα που απολογήθηκε μετά από την έκθεση του παρατηρητή στο παιχνίδι με τον Βύρων, όπως και στον ποδοσφαιριστή του ΑΟ Μεσόκοπου Γαβριήλ Ιωσηφέλλη  που επίσης απολογήθηκε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey