Πονοκεφαλιάζουν για τον "Ταρλά"!

28/11/2011 - 16:32 Τελευταία τροποποίηση στις 28/11/2011 - 17:01

Η εβδομάδα ξεκίνησε με τους παράγοντες της ΑΕΛΚ και του Αιολικού στα... τηλέφωνα, αφού την Κυριακή, οι δύο εκπρόσωποί μας στις εθνικές κατηγορίες αγωνίζονται εντός έδρας και δεδομένου ότι μοιράζονται τον "Ταρλά", θα πρέπει να διασαφηνιστεί ποιος θα παίξει πού και πότε!

Ο... Γκασμάς: "Πλάκα - πλάκα, αν και τα δύο ματς γίνουν διαδοχικά στον Ταρλά, μήπως ΑΕΛΚ και Αιολικός να κόψουν... ενιαίο εισιτήριο δύο σε ένα, ώστε να κάνουν και καλύτερη τιμή στους φιλάθλους;"

Η ΑΕΛΚ φιλοξενεί τον Ηρακλή Ψαχνών για την 6η αγωνιστική της Football League, ένα ματς νεοφώτιστών που δύσκολα θα τραβήξει το ενδιαφέρον του OTE TV. Επομένως, η διοργανώτρια δε θα το ορίσει ούτε Σάββατο, ούτε και Δευτέρα με επικρατέστερη ημερομηνία αυτή της Κυριακής. Κι εδώ ξεκινά το μπέρδεμα... Ο Αιολικός υποδέχεται τον Αστέρα Βάρης, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Περιφερειακού και ο "Ταρλάς" γίνεται... μήλο της έριδος ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Το επικρατέστερο σενάριο θέλει το ματς του Αιολικού να γίνεται στον "Ταρλά" το πρωί της Κυριακής, περίπου στις 11:00 και να ακολουθήσει λίγο αργότερα αυτό της ΑΕΛΚ (14:30 ή 15:00) στο ίδιο γήπεδο, κάτι που προκαλεί ενευρισμό στους Καλλονιάτες. Η ΕΠΟ από τη μεριά της δεν πρόκειται να αρνηθεί ορισμό ματς του Περιφερειακού τέτοια ώρα, όμως θα πρέπει να συμφωνήσει και η φιλοξενούμενη ομάδα για να γίνει αυτή η αλλαγή.

Σε διαφορετική περίπτωση, είτε θα πρέπει ο αγώνας του Αιολικού να διεξαχθεί Σάββατο, κάτι που είναι δύσκολο αφού η ομάδα της Βάρης έχει εκδόσει ήδη τα εισιτήριά της από και προς τη Μυτιλήνη, είτε να αλλάξει εντελώς η έδρα διεξαγωγής με το "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής να έρχεται εκ νέου στο προσκήνιο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey