Η ΑΕΛΚ στον Ταρλά, ο ΑΙΟ στο "Κεντέρης"...

29/11/2011 - 11:59 Τελευταία τροποποίηση στις 29/11/2011 - 13:53

Ο Ταξιάρχης Βέρρος Πρόεδρος του Αιολικού. Ο Παναγιώτης Δουνιάς, μέλος του συμβουλίου του ΑΙΟ… Ο Μιχάλης Καραβασίλης γενικός αρχηγός της ΑΕΛΚ… Ο Μάρκος Βρατσάνος γενικός αρχηγός στον Αιολικό… Και πάμε τώρα: Ο Αιολικός γηπεδούχος στο «Κ. Κεντέρης». Η ΑΕΛΚ γηπεδούχος στον Ταρλά.

Αν κάποιος υποστήριζε πως θα συνέβαιναν όλα αυτά πριν από τέσσερα χρόνια όπου είχε ξεκινήσει ο ανταγωνισμός και η μετέπειτα κόντρα μεταξύ των δύο ομάδων με την δυναμική ανάδειξη της ΑΕΛΚ σε εκπρόσωπό μας στις εθνικές κατηγορίες, θα τον έβγαζαν στην καλύτερη… παρανοϊκό. Όμως πλέον όλα αυτά είναι πραγματικότητα για λόγους που δεν είναι της παρούσης να αναλύουμε και να ξύνουμε πληγές.

Λοιπόν στο διά ταύτα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφορικά με τη λύση που αναμένεται να δοθεί για να χωρέσουν και τα δύο εντός έδρας παιχνίδια των εκπροσώπων μας σε Football League και Περιφερειακό στη Λέσβο, προκρίνουν την τοποθέτηση του Αιολικού στο «Κ. Κεντέρης» και της ΑΕΛΚ στον Ταρλά.

Ο... Γκασμάς: "Άλλαξε (ο) κολιές και έγινε... βραχιόλι..."

Η ΑΕΛΚ υποδέχεται τον Ηρακλή Ψαχνών την Κυριακή και ο Αιολικός τον Αστέρα Βάρης και είναι αδύνατον να αλλάξει ημερομηνία ή έστω και ώρα σε ένα από τα δύο παιχνίδια, για συγκοινωνιακούς λόγους. Άλλωστε και ο Αστέρας Βάρης και ο Ηρακλής Ψαχνών έχουν κλείσει τα εισιτήριά τους για Μυτιλήνη, με δεδομένο ότι αγωνίζονται Κυριακή γύρω στις 2 με 3 το μεσημέρι…

Ο Ποντικός: "Μιχαλάκη ψυχάρα... Αιολικάρα!"

Έπειτα από επαφές των παραγόντων Αιολικού και ΑΕΛΚ, φαίνεται πως καταλήγουμε στη λύση «Κεντέρης» και Ταρλάς. Με τον Αιολικό να μεταβαίνει στην Καλλονή για να παίξει και την ΑΕΛΚ να παραμένει στον Ταρλά.

Τώρα το ότι δεν είδαμε (ή δεν μάθαμε) για παρατράγουδα μεταξύ των παραγόντων των δύο ομάδων είναι θετικό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey