Επτά αγωνιστικές στον Πατσόγλου του Έφηβου!

03/12/2011 - 12:02

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς για τον ποδοσφαιριστή του Έφηβου Παναγιώτη Πατσόγου, τον οποίο τιμώρησε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΛ με επτά αγωνιστικές για ανάρμοστη συμπεριφορά προς το διαιτητή, σε παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον Αστέρα Ιππείου, την περασμένη αγωνιστική.

Ακόμη, ποινή τεσσάρων αγωνιστικών επεβλήθηκε στο νεαρό Στρατή Γρυπιώτη του Αετού Λουτρών, ο οποίος εξύβρισε αντίπαλο του στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Γέρας. Τρεις αγωνιστικές δε θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Διαγόρα ο Παναγιώτης Σοφιάνης, που τιμωρήθηκε για την αποβολή του στο παιχνίδι με τη Θύελλα Πηγής και τέλος δύο αγωνιστικές στον επίσης νεαρό Στρατή Μιμίκο της Γέρας, που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο ματς με τον Αετό.

Επιπρόσθετα, η Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για πενήντα ημέρες στον προπονητή της Δόξας Πλαγιάς Γιώργο Παπγή, καθώς και χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ, ενώ με 20 ημερολογιακές ημέρες τιμωρήθηκαν ο Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής, παράγοντας του Διαγόρα, κι ο εκπρόσωπος του Παλλεσβιακού Γιώργος Αμπελικιώτης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey