Στη Λήμνο οι Ενωσιακοί προπονητές για την προεπιλογή

14/12/2011 - 16:49 Τελευταία τροποποίηση στις 14/12/2011 - 16:56

Στην Λήμνο βρέθηκαν τις τελευταίες μέρες  το κλιμάκιο των ενωσιακών προπονητών της ΕΠΣΛ με σκοπό να παρακολουθήσουν τους παίκτες που μπορούν να πλαισιώσουν τις μικτές ομάδες παίδων και Νέων εν όψει του δευτέρου γύρου που θα γίνει αρχές του επόμενου μήνα στην Χίο.

Όπως  είναι ήδη γνωστό οι ομάδες της ΕΠΣ που στον πρώτο γύρο τα πήγαν πολύ καλά στην Ρόδο, περισσότερο δε η ομάδα των παίδων που έχει περισσότερες ελπίδες να προκριθεί, θέλουν να ενισχυθούν και με παίκτες από την Λήμνο αφού το πρωτάθλημα εκεί παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και τα περισσότερα παιδιά έχουν συμμετοχή στις ομάδες που αγωνίζονται.

Ο Στέλιος Μουντανάρης (παίδων) λοιπόν και ο Κώστας Βαριεμέζης (Νέων) μαζί με τον υπεύθυνο της ένωσης Παράσχο Λάσκαρη,  επισκέφθηκαν το νησί και σε συνεργασία με τον νέο προπονητή Χρήστο Παλαιολογούδια  του οποίου ανατέθηκε η παρακολούθηση των παιδιών,  τα υπέβαλαν σε προπονήσεις και φιλικό παιχνίδι ώστε να μπορέσουν να τσεκάρουν ποια αξίζουν να κληθούν στην μικτή.

Στο σημειωματάριο τους  κράτησαν αρκετά ονόματα  τα οποία και θα ανακοινώσουν το επόμενο διάστημα. Πάντως και οι τρεις άνδρες επέστρεψαν χθες αρκετά ικανοποιημένοι από αυτό που είδαν δείγμα ότι και η Λήμνος με τα πολλά προβλήματα μπορεί να συνεισφέρει και να δώσει παίκτες . Άλλωστε αν οδηγηθούμε στο παρελθόν πολλοί ήταν οι  παίκτες που φόρεσαν την φανέλα της ΕΠΣ Λέσβου και αναδείχθηκαν μέσα από το πρωτάθλημα αυτό όπως οι Μαθιός Μαρουκάκης  και Δήμος Μανουσάκης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey