Φωτιά σε πυλώνα του "Ταρλά"!

19/12/2011 - 19:03 Τελευταία τροποποίηση στις 19/12/2011 - 19:25

Μικρής έκτασης πυρκαγιά σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι σε πυλώνα του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης, που σβήστηκε έπειτα από την επέμβαση των παρυερισκομένων αθλητών, που προπονούνταν εκείνη την ώρα στο γυμναστήριο του Σταδίου.

Συγκεκριμένα, πήρε φωτιά ο μετασχηματιστής του πυλώνα που βρίσκεται μπροστά στο ρολόϊ, από την πίσω είσοδο, προφανώς από βραχυκύκλωμα.

Οι φλόγες έγιναν αντιληπτές από νεαρούς αθλητές που έκαναν την καθιερωμένη τους προπόνηση στο γήπεδο, προκαλώντας προσωρινά μια μικρή αναστάτωση. Δεδομένου ότι εκείνη την ώρα στο Στάδιο υπήρχε μόνο η καθαρίστρια από πλευράς υπαλλήλων Δήμου Λέσβου, ανέλαβαν δράση οι ίδιοι οι αθλητές ώστε να σβήσουν την πυρκαγιά. 

Παρών στο περιστατικό ήταν ο αθλητής του Στίβου Παναγιώτης Δεμερτζής, που βρισκόταν στο γυμναστήριο και ως πρώην υπάλληλος του Σταδίου ενήργησε άμεσα, προσπαθώντας με έναν πυροσβεστήρα να περιορίσει τις φλόγες. Ακολούθως, ενημερώθηκε τόσο η Πυροσβεστική όσο και η ΔΕΗ, που παρέπεμψε ωστόσο στους ηλεκτρολόγους του Δήμου Λέσβου για την αποτίμηση των ζημιών και την αποκατάσταση της βλάβης.

Από το βραχυκύκλωμα έχει καεί ο μετασχηματιστής, καθώς και ένας πυκνωτής με αποτέλεσμα να γίνεται αγώνας δρόμου ώστε να επιδιορθωθεί άμεσα, αφού αύριο στις 3 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένο το ματς Κυπέλλου της ΑΕΛΚ με τον Πανιώνιο. Μάλιστα επειδή ο καιρός προβλέπεται βροχερός, όπως και στον αγώνα της Κυριακής ανάμεσα σε Αιολικό και Εθνικό, τότε είναι βέβαιο ότι θα πρέπει να ανάψουν στη διάρκεια του αγώνα οι προβολείς, ενώ κάτι τέτοιο θα γίνει οπωσδήποτε έαν το ματς οδηγηθεί σε παράταση ή πέναλτι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey