Εγκαίνια στο "Χριστοφίδειο" της Αγιάσου

29/12/2011 - 09:42 Τελευταία τροποποίηση στις 29/12/2011 - 10:01

Μπορεί το "Χριστοφίδειο" Γήπεδο της Αγιάσου να παραδόθηκε προς χρήση πριν από περίπου ένα μήνα, ωστόσο η ολοκλήρωση των έργων σχεδόν οκτώ ολόκληρα χρόνια μετά την έναρξή τους, έπρεπε να εορταστεί με μια εκδήλωση εγκαινίων αντάξια της σημαντικής ιστορίας του συγκεκριμένου γηπέδου.

Η μεγάλη στιγμή για την Αγιάσο έφθασε λοιπόν και σήμερα το μεσημέρι στις 14:00 θα πραγματοποιηθούν από το Δήμο Λέσβου τα εγκαίνια του Γηπέδου, που άλλαξε μορφή σε σχέση με το παρελθόν και πλέον αποτελεί το καμάρι των Αγιασωτών και φυσικά του τοπικού Ολύμπου.

Πολλοί είναι οι προσκεκλημένοι, δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στα εγκαίνια, που θα συνδυαστούν μάλιστα μια ώρα αργότερα (15:00) με ένα σημαντικό φιλικό αγώνα ανάμεσα στον Όλυμπο Αγιάσου και την εκπρόσωπο της Λέσβου στη Football League, ΑΕΛΚ, η οποία θέλοντας να τιμήσει την εκδήλωση θα παραταχθεί με όλα της τα αστέρια.

Για τον Όλυμπο του Θόδωρου Παπαλόπουλου, το σημερινό ματς αποτελεί γιορτή και μια ευκαιρία ο φίλαθλος κόσμος της Αγιάσου να χαρεί το ποδόσφαιρο, μέσα στο εορταστικό κλίμα των ημερών. Από την άλλη μεριά, για την ΑΕΛΚ αυτό το φιλικό είναι μια καλή ευκαιρία ώστε να ξεμουδιάσουν οι ποδοσφαιριστές, εν όψει και της 9ης αγωνιστικής της Football League με αντίπαλο τη Βέροια, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου.

Να σημειωθεί, ότι πριν από την έναρξη του φιλικού θα πραγματοποιηθούν τιμητικές βραβεύσεις σε πρόσωπα του αθλητισμού, ενώ θα απονεμηθεί και το κύπελλο του πρωταθλητή της περσινής αγωνιστικής περιόδου στον Όλυμπο Αγιάσου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey