Εγκαίνια "Χριστοφίδειου" με αξέχαστη νίκη!

30/12/2011 - 10:18 Τελευταία τροποποίηση στις 30/12/2011 - 11:27

Τα χθεσινά εγκαίνια του ανακαινισμένου "Χριστοφίδειου" Γηπέδου της Αγιάσου τα είχαν όλα. Παπά, Αγιασμό, κοπή της κορδέλας, παρουσία πολύ κόσμου και των τοπικών μας αρχόντων, αλλά και ένα σπουδαίο φιλικό ματς ανάμεσα στον Όλυμπο Αγιάσου και την ΑΕΛΚ της Football League, που έληξε με σημαντική νίκη της ομάδας του Θόδωρου Παπαλόπουλου (3-1).

Από τις 2 το μεσημέρι, ξεκίνησε η όμορφη εκδήλωση με τα εγκαίνια του Γηπέδου, που απέκτησε μετά από εργασίες πολλών ετών συνθετικό τάπητα, ανακαινισμένα αποδυτήρια, σκεπαστή εξέδρα και το κυριότερο μια θερμή έδρα για τη μεγάλη ομάδα της Αγιάσου, τον Όλυμπο.

Μετά τον καθιερωμένο Αγιασμό, την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Νάσος Γιακαλής, παρουσία του Δημάρχου Λέσβου Δημήτρη Βουνάτσου, αρκετών επισήμων και πολύ κόσμου. Ακολούθως, έγινε η απονομή του περσινού πρωταθλήματος, που κατέκτησε ο Όλυμπος, καθώς και τιμητικές βραβεύσεις σε παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας στο παρελθόν και συνεχίζουν την καριέρα τους μακριά από την Αγιάσο, όπως ο Νίκος Πετρουζέλλης, που αγωνίζεται με την Καλαμάτα στη football League 2.

Στη συνέχεια, οι περισσότεροι από 300 φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες απόλαυσαν ένα σπουδαίο φιλικό ματς ανάμεσα στον τοπικό Όλυμπο, που προπορεύεται και φέτος στην Α' Κατηγορία Λέσβου και την ΑΕΛΚ της Β' Εθνικής.

Οι παίκτες του Ολύμπου ήταν απελευθερωμένοι από το άγχος και παίρνοντας δύναμη από τον κόσμο τους, αλλά με τα όμορφα συναισθήματα από την εκδήλωση που προηγήθηκε, έμοιαζαν εκείνοι με ομάδα... Β' Εθνικής, αντί για την ΑΕΛΚ, που παρατάχθηκε πάντως με αρκετούς αναμπληρωματικούς από τον Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, χωρίς αυτό να μειώνει την επιτυχία των Αγιασωτών, αφού οι περισσότεροι από όσους έπαιξαν αποτελούν παίκτες κατά κύριο λόγο με πλούσια εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες. Η ομάδα της Αγιάσου επικράτησε με 3-1, πιάνοντας κατά διαστήματα -ειδικά στο Α' Ημίχρονο- πολύ καλή απόδοση. 

Ο Όλυμπος προηγήθηκε με ένα πανέμορφο γκολ του Μαλακού στο 10ο λεπτό, που σούταρε πολύ μακρία έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα να αναπαυθεί στο βάθος της εστίας της ΑΕΛΚ. Έχοντας την υπεροχή, η ομάδα της Αγιάσου έφτασε και στο 2-0 με τη συμπλήρωση 25 λεπτών αγώνα, όταν ο Καζάνης βρήκε με κάθετη πάσα τον Τόλη Λαλά, που πέρασε και τον Μάππα πλασάροντας στην κενή εστία και γιορτάζοντας έτσι, με το καλύτερο τρόπο, τα γενέθλιά του. Οι παίκτες του Παπαλόπουλου δημιούργησαν και πολλές ακόμα φάσεις στο πρώτο 45λεπτο, με τους Τσαμπλάκο, Μαλακό και Λαλά, ωστόσο το ημίχρονο έληξε 2-0.

Οι Καλλονιάτες, με το ξεκίνημα του Β' ημιχρόνου μπόρεσαν να φτάσουν στη μείωση του σκορ, έπειτα από ολιγωρία στην άμυνα και σκόρερ τον Μπουρού. Μετά το 60ο λεπτό, οι δύο ομάδες χρησιμοποιήσαν όσους παίκτες είχαν στη διάθεσή τους, ενώ με τον Όλυμπο έπαιξαν και οι Ανερούσης, Παπαλόπουλος, Ρ.Καφαλούκος, Σ.Καφαλούκος και Πετρουζέλλης.

Η ΑΕΛΚ αγωνίστηκε με βασική ενδεκάδα τους: Μάππα, Θυμιόπουλο, Σεμπέκο, Προβατίδη, Χάλαρη, Μήτση, Μανουσάκη, Γάλα, Ταραχούλσκι, Σαμπάνη, Ντάμπος

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τα εγκαίνια και το φιλικό (Πηγή: agiasos24.blogspot.com, Δ. Κορομηλάς)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey