Ο Περιφερειάρχης για το γήπεδο της Αγιάσου

03/01/2012 - 11:40 Τελευταία τροποποίηση στις 03/01/2012 - 12:06

Tο «Χριστοφίδειο» γήπεδο της Αγιάσου, μετά από ταλαιπωρία ετών, χάρις στην αποφασιστική δράση της Περιφερειας Βορείου Αιγαιου επιτέλους έγινε πραγματικότητα. Τα λαμπρά εγκαίνιά του έγιναν παρουσία πλήθους λόσμου πριν κλείσει η χρονιά που μας πέρασε.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, οι Αγιασώτες περίμεναν υποτίθεται από την πολιτεία αρχικά, μετά από την τοπική αυτοδιοίκηση και τούμπαλιν κοντά στα οκτώ με εννέα χρόνια, ένα έργο που υποτίθεται ότι ήταν συνέχεια σχεδόν έτοιμο για να παραδοθεί. Ευτυχώς μέσα στο 2011 η ολοκλήρωσή του, αποτέλεσε προτεραιότητα της νέας αιρετής πια Περιφερειακής Αρχής και πλέον είναι έτοιμο.

Ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Νάσος Γιακαλής αναφέρθηκε στο ιστορικό του έργου του γηπέδου που ξεκίνησε από το 2002 και χαρακτήρισε την ημέρα αυτή ξεχωριστή αφού η υλοποίησή του, ήταν ένα όνειρο ετών για τους κατοίκους της περιοχής.

Για το συγκεκριμένο έργο η Περιφέρεια διέθεσε το ποσό των 244.633 ευρώ και ήταν βασική δέσμευση της Περιφερειακής αρχής από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά της και υλοποιήθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, υπερβαίνοντας σκοπέλους που το καθυστερούσαν για πολλά χρόνια.

«Ένα έργο που όχι αδίκως είχε χαρακτηριστεί στο παρελθόν και ως «γιοφύρι της Άρτας», υλοποιήθηκε μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο από τη στιγμή που αναλάβαμε την υπόθεση της ολοκλήρωσής του.», δήλωσε στο περιθώριο των εγκαινίων οκ. Γιακαλής και συνέχισε:

«Οι υποχρεώσεις μας για την κάλυψη παλαιών χρεών, ξεπεράστηκαν χάρις στην συντονισμένη δράση της Περιφέρειας και θέλω να συγχαρώ τόσο τον Αντιπεριφερειάρχη  κ. Ηρακλή Βερβέρη, όσο και όλους όσοι εργάστηκαν το τελευταία διάστημα για την αποπεράτωσή του. Ένα έργο πνοής για τη νεολαία της Αγιάσου παραδίδεται προς ικανοποίηση όλων μας και εύχομαι από καρδιάς στο «Χριστοφίδειο» να καταγράψουμε στο μέλλον μεγάλες αθλητικές επιτυχίες.».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey