Φιλική ήττα παλαιμάχων στα Μοσχονήσια!

27/01/2012 - 20:30 Τελευταία τροποποίηση στις 30/01/2012 - 12:11

Η ομάδα παλαιμάχων της Λέσβου βρέθηκε στην Τουρκία τις προηγούμενες ημέρες και συμμετείχε σε φιλική αναμέτρηση, με την αντίστοιχη ομάδα της AdaSpor, εγκαινιάζοντας κατ' αυτόν τον τρόπο το ανακαινισμένο γήπεδο των Μοσχονησίων.

Οι Τούρκοι επικράτησαν με σκορ 2-1 σε ένα ματς με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και πλούσιο θέαμα, με τις ομάδες να μοιράζονται από ένα ημίχρονο. Αρχικά, η AdaSpor μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκε στο 20ο λεπτό με 1-0, που αποτέλεσαι και σκορ ημιχρόνου.

Οι παλαίμαχοι της Λέσβου μπήκαν δυναμικά στην επανάληψη και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Πάρη Βουρλιώτη στο 60ο λεπτό. Στη συνέχεια, παρά τις πολύ καλές ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του νησιού μας, το δεύτερο γκολ δεν ήρθε ποτέ αφού σε τρεις περιπτώσεις αστόχησε ο Βαλαβάνης, κάνοντας αισθητή την απουσία του δεινού σκόρερ Γιάννη Μανούσου.

Η AdaSpor παρά την πίεση που δέχθηκε, έφτασε στην επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος, με τη συμπλήρωση 80 λεπτών αγώνα, παίρνοντας έτσι και τη φιλική αυτή νίκη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Οικονόμου από το Σύνδεσμο της Λέσβου, με βοηθούς τους Ανδριάνη και Πατσατζή.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μετά τη διεξαγωγή του αγώνα, οι Τούρκοι παρέθεσαν γεύμα στην ελληνική αποστολή, η οποία νωρίτερα είχε επισκεφθεί το Δημαρχείο του Αϊβαλιού, ανταλάσσοντας δώρα με τη δημοτική αρχή.

Μάλιστα, όπως τονίστηκε, στις προθέσεις του Δήμου είναι η διεξαγωγή ενός τουρνουά την Άνοιξη, με τη συμμετοχή των παλαιμάχων της AdaSpor, του Kuccukoy, της AyvalikGucu και των παλαιμάχων της Λέσβου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey