Παυλής: "Περήφανος Μυτιληνιός!" [pics & vid]

06/02/2013 - 17:20 Τελευταία τροποποίηση στις 06/02/2013 - 19:41

Palaimaxoi_pita_2013_pavlisΈκλεψε τις εντυπώσεις το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς, στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου, ο Μυτιληνιός επιθετικός της ΑΕΚ Μιχάλης Παυλής.

Η στιγμή που έσβησαν τα φώτα και το ακροατήριο θαύμασε σε βίντεο πολλά από τα κατορθώματά του Λουτραγώτη φορ, ξεχώρισε αναμφισβήτητα και ήταν ο καλύτερος προπομπός για όσα θα επακολουθούσαν.

Ο Μιχάλης Παυλής ανέβηκε συγκινημένος στο βήμα, βραβεύτηκε για την προσφορά, το ήθος, το πάθος, την καρδιά και την αποφασιστικότητά του να διακριθεί σε υψηλό επίπεδο παρά τις όποιες αντιξοότητες και έγινε κυριολεκτικά αντικείμενο λατρείας από μικρούς και μεγάλους φίλους του ποδοσφαίρου και όχι μόνο της ΑΕΚ, που ζητούσαν μια φωτογραφία μαζί του. Κι εκείνος, το ίδιο απλός όσο ήταν και στα 15,5 του χρόνια όταν έφυγε από τη Μυτιλήνη για να ενταχθεί στο δυναμικό της Ένωσης, δε χάλασε το χατίρι σε κανέναν.

Palaimaxoi_pita_2013_pavlis_spartalisΑπό τη μεριά των βετεράνων τον τίμησε ο συντοπίτης του Γιώργος Σπάρταλης (φωτό Νο2), ενώ πλακέτα του απένειμε και ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΕΚ Μυτιλήνης. Ο Παυλής, αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την πρόσκληση και τη βράβευση, δήλωσε: "Eίναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή να βρίσκoμαι ανάμεσα σε τόσο μεγάλες δόξες του λεσβιακού ποδοσφαίρου, μερικούς από τους οποίους του είχα και προπονητές στον Αετό".

Ο Παυλής χαρακτήρισε "ξεχωριστό συναίσθημα" να αγωνίζεται με τη φανέλα της ΑΕΚ, πραγματοποιώντας ένα παιδικό του όνειρο. Όταν πάντως ο παρουσιαστής της βραδιάς, δημοσιογράφος Δημήτρης Κουκουνιάς, τον ρώτησε από πού αντλεί τόση δύναμη, ο Μυτιληνιός επιθετικός κέρδισε με την αφοπλιστική του ειλικρίνεια το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων: "Αντικειμενικά, από τον Ταξιάρχη, τον Άγιο Ραφαήλ και τη μάνα μου", ψέλλισε ο Παυλής, κάνοντας για μια ακόμη φορά περήφανους τους γονείς του, που βρέθηκαν στη σάλα του Ξενοδοχείου "Λασία" και είχαν την ευκαιρία να τον καμαρώσουν από κοντά (φωτό Νο3).

Palaimaxoi_pita_2013_pavlis_goneisΚλείνοντας, ο Μιχάλης Παυλής δήλωσε περήφανος Μυτιληνιός και ιδιαίτερα χαρούμενος που βραβεύεται στην πατρίδα του από ανθρώπους που έχουν τιμήσει το λεσβιακό ποδοσόφαιρο, δίνοντας παράλληλα μια υπόσχεση προς όλους τους συντοπίτες του: "Όσο θα με έχει ο Θεός καλά, θα συνεχίσω να κάνω υπερήφανο το νησί και θα λέω όπου βρεθώ, πως είμαι από εδώ..."

Ακολούθησε το θερμό χειροκρότημα στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα και αμέσως μετά, ο Παυλής δε σταμάτησε δευτερόλεπτο -κυριολεκτικά- να φωτογραφίζεται με φίλους και γνωστούς, που με αυτόν τον τρόπο κατέθεταν την εκτίμησή τους προς το πρόσωπο αυτού του πραγματικού μαχητή της ζωής.

Δείτε στο βίντεο του "SL" στιγμές από την εκδήλωση και τη βράβευση του Μιχάλη Παυλή

{youtube}CcpGamt_xto{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey