Ο κόσμος στον Ταρλά έδειξε πως διψάει για διάκριση!

11/05/2013 - 21:29 Τελευταία τροποποίηση στις 11/05/2013 - 21:44

AELK_kerkida_thyra_3Σχολιάστηκε πολύ και δικαίως. Ο Ταρλάς φιλοξένησε με μεγαλύτερη θέρμη από ποτέ την Καλλονή, σε ένα παιχνίδι που δοκίμαζε τις φιλοδοξίες των Καλλονιατών για άνοδο στην Α’  Εθνική. Από το πρώτο λεπτό ο κόσμος ήταν όρθιος, φώναζε, χειροκροτούσε κάθε θετική ενέργεια των ποδοσφαιριστών, ενώ ακόμη και στα επίσημα ο κόσμος ήταν όρθιος και φώναζε ρυθμικά υπέρ της Καλλονής.

Αξιοσημείωτο ήταν επίσης το ότι η κερκίδα επέδειξε και τεράστια υπομονή, αποφεύγοντας τις γκρίνιες του παρελθόντος που άγχωνε τους παίκτες. Το γκολ του Κάντζι προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού φυσικά και μετά το τέλος του αγώνα, αποθέωσε το συγκρότημα του Μπάμπη Τεννέ.

Την δική του ξεχωριστή αποθέωση βέβαια γνώρισε και ο Μακούμπα Κάντζι, με τον κόσμο να επιβεβαιώνει το αλάθητο κριτήριό του. Ο πρώην αστέρας του Αμερικάνικου πρωταθλήματος, δείχνει σε κάθε ευκαιρία την τεράστια ποιότητά του, με ενέργειες που δύσκολα βλέπει κανείς σε πρωτάθλημα Β’  Εθνικής και «χορταίνει» τον κόσμο που πάει στο γήπεδο. Βάζοντας και το γκολ που έδωσε την ώθηση για τη νίκη, συνδύασε θέαμα και ουσία κερδίζοντας δικαίως τα θερμά χειροκροτήματα του Ταρλά που στάθηκε όρθιος για χάρη του τη στιγμή της αλλαγής του.

Όλα όσα είδαμε στον Ταρλά σήμερα και ανεξάρτητα από την φιλολογία και παραφιλολογία που αναπτύσσεται γύρω από την πιθανότητα δημιουργίας νέου ονόματος της ομάδας ενόψει της πρόκλησης της Α’  Εθνικής, καταδεικνύουν πως ο κόσμος πρώτα απ΄ όλα διψάει για μπάλα και διακρίσεις! Όλα τα άλλα έπονται και διερευνώνται… Ίδωμεν!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey