Ο τελικός νέων στο Ενωσιακό Θερμής (15:00)

12/05/2013 - 10:51 Τελευταία τροποποίηση στις 12/05/2013 - 11:01

Liontarakia_training_Thermi1Εξαιρετικά αμφίρροπος αναμένεται ο τελικός του πρωταθλήματος νέων της ΕΠΣ Λέσβου, που θα διεξαχθεί σήμερα στις 3 το μεσημέρι στο Ενωσιακό Γήπεδο της Θερμής, ανάμεσα στα Λιονταράκια και τον Οδυσσέα Ελύτη.

Οι δύο ομάδες, με πλήρη σύνθεση αφού πλέον θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και όσοι παίκτες αγωνίζονταν στις ανδρικές ομάδες και τα τοπικά πρωταθλήματα, θα διεκδικήσουν τον τίτλο στις αναπτυξιακές ηλικίες και τα σκήπτρα των υποδομών πάνω στη Λέσβο.

Πρόκειται αναμφίβολα για τις δύο πιο σημαντικές ακαδημίες του νησιού, με πολλά παιδιά και συστηματική δουλειά, η οποία σίγουρα φαίνεται στην αγωνιστική φιλοσοφία και των δύο ομάδων, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να μαθαίνουν όχι απλώς τα βασικά, αλλά να αποκτούν σωστή τακτική και τεχνική κατάρτιση.

Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες έφτασαν στον τελικό της διοργάνωσης, μέσα από αγώνες κατάταξης, εκμεταλλευόμενες τις "αναπροσαρμογές" στο ρόστερ τους μετά τη λήξη των τοπικών πρωταθλημάτων. Τα Λιονταράκια που είχαν τερματίσει στην 4η θέση της κανονικής περιόδου, απέκλεισαν τον Βύρωνα Μόριας που είχε καταλάβει την πρωτιά. Αντίστοιχα, ο Οδυσσέας Ελύτης της 3ης θέσης προκρίθηκε εις βάρος του Αιγέα Πλωμαρίου, ο οποίος είχε τερματίσει δεύτερος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey