Φιλικό παλαιμάχων στο "Μιζεργκάν"

12/05/2013 - 21:35 Τελευταία τροποποίηση στις 12/05/2013 - 22:10

Palaimaxoi_Anemwtia_2013_4Ο Ατρόμητος Ανεμώτιας, θέλοντας να γιορτάσει την άνοδο του στην Α' κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος, διοργάνωσε το Σάββατο (11/5) φιλική αναμέτρηση στο "Μιζεργκά", μεταξύ των παλαιμάχων της περιοχής και των βετεράνων Λέσβου, υπό το χειροκρότημα αρκετού κόσμου.

Πριν την έναρξη του ματς πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις, στις οποίες ο Σύλλογος βετεράνων ποδοσφαιριστών Λέσβου τίμησε τον πρόεδρο του Ατρομήτου Ηλία Χονδρό για την προσφορά του στο σύλλογο, αλλά και τους παλαίμαχους Ανεμώτιας στο πρόσωπο του αρχηγού τους, Γιώργου Λασκαρίδη. Πλακέτα απένειμε και ο πρόεδρος της Ανεμώτιας στους βετεράνους της Λέσβου.

Οι παλαίμαχοι του Ατρόμητου θυμήθηκαν τα παλιά, σε ένα ωραίο παιγνίδι, όπου η μπάλα ήταν συνεχώς πάνω-κάτω. Για την ιστορία ο αγώνας έληξε με σκορ 1-6. Οι βετεράνοι της Λέσβου προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με 0-4, χάρη σε γκολ που σημείωσαν ο Σαλταμάρας (πέν), ο Κελαιδίτης, ο Σπάρταλης και ο Ματζουράνης.

Palaimaxoi_Anemwtia_2013_6Στην επανάληψη, ο Ατρόμητος μείωσε με τον Βαβλαδέλλη, ενώ στην εξέλιξη του αγώνα οι βετεράνοι του νησιού ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 1-6 με γκολ των Διονυσάτου και Χατζηγιαννάκη. Δοκάρι είχε ο Ματζουράνης.

Μετά τη λήξη του αγώνα, όλοι οι βετεράνοι διασκέδασαν στο χωριό με ζωντανή μουσική μέχρι αργά το βράδυ. Οι βετεράνοι της Λέσβου ευχαρίστησαν δημόσια τον Ατρόμητο Ανεμώτιας, τόσο για την πρόσκληση του, όσο και για το γεύμα που τους παρέθεσαν, ευχόμενοι τα καλύτερα στη μεγάλη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος τη νέα περίοδο.

Συνθέσεις:

Παλαίμαχοι Ανεμώτιας: Λασκαρίδης Γ.,  Κολοκοτρώνης, Δρόσσος, Ψαρρός, Παπαδέλλης, Εμμανουήλ, Ταστάνης, Αθουσάς, Λασκαρίδης Ηλ., Χατζηδιάκο, Πτερούντος, Βαβλαδέλλης, Μαντατής, Καπετάνιος, Καστρινέλλης, Παπουτσιδέλλης, Κουτζαβεκιάρης, Δημητρόγλου, Αθανασιάδης, Ατσίκπασης

Βετερανοι Λέσβου: Αγριμάκης, Χατζηαναγνώστου, Γιακαλής, Σαλταμάρας, Βαξεβάνης, Μπέντος, Μαμάκος, Κελαιδίτης, Μαρμαράς, Φωταρέλλης, Μέγας, Σπάρταλης, Διονυσάτος, Μαντζουράνης, Μπαράκης, Ανδρόνικος, Πηγάσης, Χατζηλίας, Χατζηγιαννάκης

Δείτε το φωτογραφικό αφιέρωμα του SL

(Ευχαριστούμε θερμά τον συνεργάτη μας Διονύση Αγριμάκη)

Palaimaxoi_Anemwtia_2013_1Palaimaxoi_Anemwtia_2013_2

Palaimaxoi_Anemwtia_2013_3Palaimaxoi_Anemwtia_2013_5

Palaimaxoi_Anemwtia_2013_6Palaimaxoi_Anemwtia_2013_7

Palaimaxoi_Anemwtia_2013_8Palaimaxoi_Anemwtia_2013_9

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey