Aπορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα

10/06/2013 - 17:00 Τελευταία τροποποίηση στις 10/06/2013 - 17:16

EPSL_Prwtodikeio2Αρνητική ήταν η απόφαση του Πρωτοδικείου στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει την περασμένη εβδομάδα πέντε αθλητικά σωματεία, αναφορικά με τις εκλογές της ΕΠΣ Λέσβου.

Η Πρόεδρος της έδρας άκουσε με προσοχή τα επιχειρήματα της παράταξης που υποστηρίζεται από την ΠΑΕ ΑΕΛΚ, σχετικά με την ημερομηνία πραγματοποίησης των εκλογών, κατά τη διάρκεια εκδίκασης της υπόθεσης, ενώ έλαβε επίσης υπόψη της και τα συμπληρωματικά υπομνήματα που κατατέθηκαν την Παρασκευή.

Η απόφαση βγήκε το πρωί σήμερα και αργά το μεσημέρι όταν καθαρογράφηκε από τη γραμματεία, ανακοινώθηκε η αρνητική απόφαση της έδρας. Τα ασφαλιστικά μέτρα απορρίφθηκαν και έτσι οι εκλογές της Ένωσης θα πραγματοποιηθούν κανονικά την Τετάρτη 12 Ιουνίου στο ξενοδοχείο "Silver Bay", με ώρα έναρξης τις 18:30.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την εξέλιξη αυτή υποδέχθηκαν με σκεπτικισμό οι υποψήφιοι που υποστηρίζονται από την πλευρά της Καλλονιάτικης ΠΑΕ, ενώ η νυν διοίκηση της ΕΠΣ Λέσβου κράτησε χαμηλούς τόνους, με παράγοντα που πρόσκειται στην παράταξη Ψαρρόπουλου να δηλώνει, πως μοναδικό μέλημα της Ένωσης τη δεδομένη στιγμή είναι η ομαλή διεξαγωγή των εκλογικών διαδικασιών, ώστε σίγουρα κερδισμένο από αυτές να βγει το λεσβιακό ποδόσφαιρο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey