Το... σήκωσε η Αστυνομία στη Χίο!

11/06/2013 - 10:00 Τελευταία τροποποίηση στις 11/06/2013 - 10:46

Astynomia_Xios_Kypello1Στο γειτονικό νησί της Χίου βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο οι βετεράνοι της Λέσβου και η ομάδα της Αστυνομίας, για να συμμετάσχουν σε ποδοσφαιρικό τουρνουά.

Το ταξίδι στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και όλα κύλησαν ομαλά στα τρία ματς που πραγματοποιήθηκαν, με την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου να κατακτά τον τίτλο, κερδίζοντας στον τελικό τους βετεράνους της Χίου.

Νωρίτερα στους δύο ημιτελικούς, η Αστυνομία κέρδισε την αντίστοιχη ομάδα συναδέλφων της Χίου με 2-1, σε έναν αγώνα που για τους Λέσβιους σκόραραν οι Δασκάλου και Καραδημητράκης, γράφοντας το 2-0, για να μειώσει ένας παλιός γνώριμος των Αιολικών, ο Χρήστος Δάνδουλας, σε 2-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Veteranoi_Lesvos_Xios_DionysatosΣτο άλλο παιχνίδι, οι Βετεράνοι της Λέσβου κυριολεκτικά... αυτοκτόνησαν, αφού κατάφεραν να χάσουν ένα δικό τους παιχνίδι. Οι Λέσβιοι προηγήθηκαν αρκετά νωρίς με 2-0 χάρη στα γκολ των Διονυσάτου και Κοντέλλη, όμως οι Χιώτες μείωσαν σε 2-1 με τον Παραδείση, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με ένα ακόμα γκολ του Κελαϊδίτη, ανεβάζοντας το δείκτη στο 3-1.

Στην επανάληψη οι Χιώτες μείωσαν εκ νέου σε 3-2, ξανά με τον Παραδείση, ωστόσο ο Διονυσάτος διαμόρφωσε το 4-2 υπέρ της Λέσβου και κάπου εκεί επήλθε χαλάρωση. Στα τελευταία λεπτά, οι βετεράνοι της Λέσβου έκαναν... rotation, ώστε να πάρουν ανάσες ενόψει του τελικού, όμως ο Βαβούρης είχε άλλη άποψη και πετυχαίνοντας δυο γκολ στο τέλος του αγώνα, έστειλε το ματς στα πέναλτι (4-4). Εκεί, οι Χιώτες αποδείχθηκε ότι ήταν πιο ψύχραιμοι, έχοντας φυσικά και την ψυχολογία της ανατροπής, παίρνοντας έτσι την πρόκριση με συνολικό σκορ 8-6.

Στον τελικό, Αστυνομία Λέσβου και Βετεράνοι Χίου έμειναν στο ισόπαλο 0-0 κατά το πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο στην επανάληψη, ο Μάριος Δασκάλου με ισάριθμα σουτ έγραψε το 2-0, χαρίζοντας τη νίκη και το κύπελλο στον... Παναγιώτη Βάλεση, που το πήρε κυριολεκτικά αγκαζέ μετά τους πανηγυρισμούς!

Astynomia_Lesvos_Xios_Aponomes1Οι τέσσερις ομάδες αντάλλαξαν αναμνηστικές πλακέτες και δώρα, τόσο από πλευράς βετεράνων Λέσβου και Χίου, όσο και από τυς Αστυνομικούς Διευθυντές κ.κ. Βάλεση και Δαμίρη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνος που έκλεψε την παράσταση από τους βετεράνους της Λέσβου ήταν ο Γιώργος Μπαράκης, με τις φήμες πλέον από τη Χίο να κάνουν λόγο πως θα είναι ο επόμενος αρχηγός της ομάδας, έχοντας και το προνόμιο να μη... γίνεται αλλαγή στη διάρκεια του ματς. Σημαντική ήταν και η συμμετοχή του φροντιστή Σαράντου Χατζηγιαννάκη, ο οποίος στα αποδυτήρια έκανε μέχρι και... μασάζ στους παίκτες.

Στη διάρκεια του ταξιδιού υπήρξε μάλιστα και ένα ευχάριστο γεγονός, αφού ο Γιώργος Σπάρταλης έγινε το πρωί της Κυριακής παππούς. Η κόρη του Θάλεια γέννησε στην Αθήνα ένα υγιέστατο κοριτσάκι και όπως είναι φυσιολογικό ο Γιώργος... κερνούσε περιχαρής τους πάντες και τα πάντα!

Astynomia_Lesvos_Xios_Daskalou1Συνθέσεις:

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΛΕΣΒΟΥ: Χατζηαναγνώστου, Πολυζώνης, Μπαράκης, Στεφάνογλου, Μέγας, Σαλταμάρας, Μαρμαράς, Σπάρταλης, Φωταρέλλης, Ανδρόνικος, Χατζηλίας, Κελαϊδίτης, Βαξεβάνης, Κοντέλλης, Μπέντο, Διονυσάτος, Ματζουράνης, Μαμάκος, Χατζηγιαννάκης

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΧΙΟΥ: Παραδείσης, Καζάκος, Στείρος, Φουστέρης, Μπαχάς, Αμύγδαλος, Μιζετζής, Ιακωβίδης, Ζαννίκος, Τριανταφύλλου, Ξύδας, Κοτατής, Σουρές, Ιωάννου, Σέργης, Λιτσάκης, Κουτούδης, Βαβούρης και προπονητής ο Παντελής Ψαρρός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey