Ενίσχυσε την οικογένεια Παπαγιάννη η ΕΠΣΛ

18/06/2013 - 11:13 Τελευταία τροποποίηση στις 18/06/2013 - 11:14

Ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποίησε την απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου να ενισχύσει την οικογένεια Παπαγιάννη, εξέδωσε η ΕΠΣ Λέσβου.

Σύμφωνα με αυτή, τα χρήματα που προορίζονταν για την τελετή λήξης των πρωταθλημάτων υποδομής, θα δοθούν στους γονείς του άτυχου Γρηγόρη Παπαγιάννη "για το δύσκολο δρόμο που του κλήρωσε η μοίρα", όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Οι άνθρωποι της ΕΠΣΛ δεν ξέχασαν πως ο νεαρός Γρηγόρης, για την περιπέτεια της υγείας του οποίου συγκινήθηκε ολόκληρη η Ελλάδα, αποτέλεσε ενεργό μέλος της ποδοσφαιρικής κοινότητας του νησιού. Αναλυτικά:

"Είναι αλήθεια ότι ζούμε σήμερα σ' έναν κόσμο πολύ διαφορετικό από αυτόν που γνωρίσαμε εμείς στο παρελθόν. Οι ραγδαίες οικονομικές εξελίξεις αγγίζουν όλες τις πτυχές της καθημερινότητας. Η επιδίωξη της κοινωνικής αλληλεγγύης δεν είναι ελεημοσύνη. Είναι αναγκαίο στοιχείο οργάνωσης της κοινωνίας των πολιτών, ανάπτυξης αλλά και ποιότητας ζωής.

Με την επιστολή αυτή, επιτρέψτε μας να χρησιμοποιήσουμε τα χρήματα που θα διαθέταμε για την τελετή λήξης των Πρωταθλημάτων Υποδομής για να βοηθήσουμε την οικογέννεια Παπαγιάννηστο δύσκολο δρόμο που του κλήρωσε η μοίρα.

Με αυτόν τον τρόπο θα συμμετάσχετε όλοι σας ένας προς έναν στη βοήθεια που θα δοθεί και ελπίζουμε η κίνηση αυτή να γίνει παράδειγμα για αντίστοιχες πρωτοβουλίες.

Σας ευχαριστούμε γιατί γνωρίζουμε ότι συμφωνείτε και σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι, θυμίζοντας σας ότι θα πρέπει να νιώθετε ευλογημένοι που μπορείτε να χαίρεστε δύο - τρία πράγματα στη ζωή, όπως την καλή υγεία, δύο φίλους και την οικογέννεια σας.

Το ΔΣ της ΕΠΣΛ"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey