Το "ευχαριστώ" της ΕΠΣΛ προς τα σωματεία

18/06/2013 - 17:15 Τελευταία τροποποίηση στις 19/06/2013 - 09:49

epsl_nea_grafeiaΕυχαριστήρια ανακοίνωση εξλέδωσε η ΕΠΣ Λέσβου, προς τα ποδοσφαιρικά σωματεία της δύναμής της, για την εμπιστοσύνη που εκείνα επέδειξαν, εκλέγοντας τη νέα διοίκηση της Ένωσης.

Αναλυτικά: "Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τα σωματεία μέλη μας για την εμπιστοσύνη τους, εκλέγοντας μας στο νέο ΔΣ της ΕΠΣΛ.

Οφείλουμε να τα συγχαρούμε για την συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία, για την αυτοστγκτάτηση που επέδειξαν και κυρίως για την γενναιότητα με την οποία αντιμετώπισαν πιέσεις, εκβιασμούς και ταξίματα.

Η νίκη είναι δική τους, γιατί επέδειξαν με την στάση τους ότι και σέβονται και εκτιμούν το έργο, την προσπάθεια και την εντιμότητα και όχι θολές υποσχέσεις.

Ήδη το νεοσυγκροτηθέν συμβούλιο, από σήμερα αρχίζει την προσπάθεια υλοποίησης όλων των στόχων που θέσαμε με σκοπό τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων και την ανακούφιση των σωματείων μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας. Πάντοτε σε συνεργασία μαζί τους θα κάνουμε τα επόμενα βήματα για το ποδόσφαιρο που αγαπάμε και υπηρετούμε.

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου (που για μας αρχίζει τώρα) ευχόμαστε στα σωματεία μας αλλά και στους παράγοντες, ποδοσφαιριστές και φίλαθλο κοινό, υγεία και επιτυχία στους στόχους τους.

Το ΔΣ της ΕΠΣΛ"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey