Βετεράνων δράσεις και βραβεύσεις

26/06/2013 - 16:08 Τελευταία τροποποίηση στις 27/06/2013 - 10:47

Palaimaxoi_Lesvou_Kallonis_Tarlas_AELK2Έναν ακόμα αγώνα μεταξύ των βετεράνων της Λέσβου και της Καλλονής πραγματοποίησαν οι αντίστοιχοι Σύλλογοι ποδοσφαιριστών του νησιού μας, αυτή τη φορά στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης και με αφορμή την άνοδο της ΑΕΛΚ στη Super League.

Οι βετεράνοι θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να τιμήσουν την ομάδα της Καλλονής για το τεράστιο αυτό επίτευγμα και για το λόγο αυτό είχαν φροντίσει να ετοιμάσουν πλακέτες για να τις απονείμουν στους πρωτεργάτες αυτής της επιτυχίας.

Αν και σην εκδήλωση δεν παραβρέθηκε κανένας διοικητικός παράγοντας της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, το παρόν έδωσαν ο Νίκος Γάλας και ο Στρατής Βαλιός, οι οποίοι παρέλαβαν και την τιμητική πλακέτα προς τον Πρόεδρο Νίκο Μιχαλάκη.

Palaimaxoi_Lesvou_Kallonis_Tarlas_AELK_GalasΑμέσως μετά τις καθιερωμένες βραβεύσεις, έγινε ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων, που βρήκε νικητές τους βετεράνους της Λέσβου με σκορ 5-2.

Οι Καλλονιάτες προηγήθηκαν δύο φορές με τον Μαρμάρου (0-1) και τον Καλογήρου (1-2), όμως οι αντίπαλοί τους είχαν απαντήσεις σε όλα τα προβλήματα που τους έθεσαν στον αγωνιστικό χώρο, ισοφαρίζοντας αρχικά με τον Κελαϊδίτη (1-2), εν συνεχεία με τον Βαξεβάνη (2-2) και βάζοντας μέχρι τη λήξη ακόμα τρία τέρματα με τους Στεφάνογλου, Χατζηγιαννάκη και Διονυσάτο.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΛΕΣΒΟΥ: Χατζηαναγνώστου, Μαρμαράς, Μέγας, Σαλταμάρας, Γιακαλής, Πηγάσης, Χατζηγιαννάκης, Βαξεβάνης, Κελαϊδίτης, Πολυζώνης, Μπέντο, Ανδρόνικος, Παπαδημητρίου, Μαντζουράνης, Φωταρέλλης, Σπάρταλης, Αγριμάκης, Διονυσάτος, Στεφάνογλου,

ΒΕΤΑΡΑΝΟΙ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: Ευσταθόπουλος, Κοκκώνης, Βαβλαδέλλης, Καλογήρου, Μαρμάρου, Παπαδόπουλος, Εμμανουήλ, Αράπογλου, Νερατζής, Σλουμάτης, Φώνιανης, Πίνης,  Τσολάκης, Τσαλταμπασίδης, Πασβούρης, Μπίρης, Ευαγγέλου

Palaimaxoi_Lesvou_Kallonis_Tarlas_AELK1

 

Palaimaxoi_Lesvou_Kallonis_Tarlas_AELK_Galas2Palaimaxoi_Lesvou_Kallonis_Tarlas_AELK_Valios

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey