"Τζόλε" και "Νίνι" για τη φιλία στο Αιγαίο!

04/07/2013 - 14:02 Τελευταία τροποποίηση στις 04/07/2013 - 14:04

tour_eirinis_kai_filias_enarksi1Ξεκινά σήμερα στη Μυτιλήνη και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του "Olympico" στη Νέαπολη, το "2ο Διεθνές Τουρνουά Ειρήνης και Φιλίας στο Αιγαίο", στο οποίο έχουν προσκληθεί οι παιδικές ομάδες του Ολυμπιακού, του Κολλεγίου Αθηνών και μιας εκπροσώπου της Τουρκίας, ενώ θα συμμετάσχουν επίσης από τη Λέσβο τα Λιονταράκια και ο συνδιοργανωτής Παλλεσβιακός.

Η τελετή έναρξης της διοργάνωσης έχει προγραμματιστεί για τις 16:30 και σε αυτή θα παραβρεθούν οι παλαίμαχοι άσοι του Ολυμπιακού Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Ανδρέας Νινιάδης, καθώς και ο Μυτιληνιός μάνατζερ και συνεργάτης των δύο ατζέντηδων πλέον, Αχιλλέας Χατζηνικολάου.

Djordjevic_Niniadis2Οι διοργανωτές έχουν ετοιμάσει αρκετές βραβεύσεις, ενώ μεταξύ άλλων θα τιμηθεί και ο ταλαντούχος πρώην ποδοσφαιριστής του Αιολικού και νυν των πειραιωτών Πραξιτέλης Βούρος, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τα Λιονταράκια.

Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθούν οι πρώτοι αγώνες του τουρνουά, ενώ στις 19:00 είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει ένα φιλικό ματς μεταξύ των βετεράνων της Λέσβου, με τη συμμετοχή τόσο του "Τζόλε" όσο και του "Νίνι".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey