Η Θύρα 7 Μυτιλήνης σε "Τζόλε" - Νινιάδη!

05/07/2013 - 12:06 Τελευταία τροποποίηση στις 05/07/2013 - 12:15

Djordjevic_Thyra7_Tournoua_2013Η παρουσία του εμβληματικού αρχηγού του Ολυμπιακού Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στη Μυτιλήνη, στα πλαίσια του Διεθνούς Τουρνουά Ειρήνης και Φιλίας που πραγματοποιείται από χθες στις εγκαταστάσεις του Olympico στη Νεάπολη, δεν μπορούσε να μην αποτελέσει πόλο έλξης για τους φίλους των ερυθρολεύκων.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν οι οργανωμένοι φίλοι του Ολυμπιακού της Θύρας 7 Μυτιλήνης, υποδέχτηκαν τον «Τζόλε» αλλά και τον Αντρέα Νινιάδη που βρέθηκαν στο Olympico σαν προσκεκλημένοι του Παναγιώτη Τρύφωνα τιμώντας τους με αναμνηστικές πλακέτες για την μεγάλη προσφορά τους στην ομάδα.

Το κλίμα ήταν ενθουσιώδες αφού τα κατορθώματα του Τζόρτζεβιτς και του Νινιάδη ακόμα είναι νωπά στη μνήμη των φιλάθλων.

plaketes_tzoleNiniadis_Thyra7_Tournoua_2013Οι δύο παλαίμαχοι πλέον άσσοι του Ολυμπιακού, υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα και στους μικρούς και μεγάλους φαν που βρέθηκαν στη Νεάπολη στα πλαίσια των τουρνουά Ειρήνης και Φιλίας και 3rd SportLesvos.gr Tournament.

Παρακολούθησαν τους πρώτους αγώνες των μικρών του Ολυμπιακού, Παλλεσβιακού, του Κολλεγίου Αθηνών και της Φενερμπαχτσέ, πραγματοποίησαν επαφές με γνωστούς παράγοντες του ποδοσφαίρου εδώ στη Λέσβο και βγήκαν δεκάδες φωτογραφίες με θαυμαστές τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey