Όλο το Αιγαίο μια αθλητική αγκαλιά! [pics]

05/07/2013 - 12:40 Τελευταία τροποποίηση στις 05/07/2013 - 15:15

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η τελετή έναρξης του 2ου Τουρνουά "Ειρήνης και Φιλίας στο Αιγαίο", που διοργανώνει και φέτος η οικογένεια Τρύφων με την υποστήριξη του Παλλεσβιακού και τη συμμετοχή συνολικά πέντε ομάδων.

Προσκεκλημένοι εκτός Λέσβου είναι ο Ολυμπιακός και το Κολλέγιο Αθηνών, ενώ από τη νησί λαμβάνουν μέρος οι ομάδες Λιονταράκια, Βύρων Μόριας και Παλλεσβιακός.

Tournoua_Eirinis_Filias_2013_Teleti_EnarksisΣτις εγκαταστάσεις του Olympico παραβρέθηκε πλήθος επωνύμων, ανάμεσά τους και οι υψηλοί προσκεκλημένοι της βραδιάς Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Ανδρέας Νινιάδης, οι οποίοι συνοδεύονταν από τον Μυτιληνιό ατζέντη FIFA Αχιλλέα Χατζηνικολάου, που αποτελεί παράλληλα και συνεργάτη τους στην εταιρεία εκπροσώπησης αθλητών DONY Management.

Tournoua_Eirinis_Filias_2013_Tryfwn_KollegioΗ τελετή έναρξης ξεκίνησε με την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, υπό το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων, που είχαν κατακλύσει κάθε γωνιά των κερκίδων. Αμέσως μετά ακολούθησε μια σύντομη ομιλία του κ. Λευτέρη Τρύφων, του πρεσβύτερου εκπροσώπου της οικογένειας, η οποία είχε το όραμα για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης αθλητικής διοργάνωσης, έχοντας αποδείξει έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια πως βρίσκεται κοντά σε κάθε τι, που κάνει γνωστή τη Λέσβο στα πέρατα του κόσμου.

Ο κ. Λευτέρης Τρύφων καλωσόρισε μάλιστα τον Αντιδήμαρχο του Kuccukoy Murat Akiner, που εκπροσώπησε τη γείτονα χώρα στο τουρνουά, αφού ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής έκανε αδύνατη την άφιξη ομάδας από τα απέναντι παράλια.

Tournoua_Eirinis_Filias_2013_Tryfwn_VourosΟι διοργανωτές, δια χειρός Παναγιώτη Τρύφωνα, απένειμαν τιμητική πλακέτα στον νεαρό ποδοσφαιριστή Πραξιτέλη Βούρο, ο οποίος ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στα Λιονταράκια, αγωνίστηκε με επιτυχία στον Αιολικό και την Εθνική παίδων, φτάνοντας μέχρι τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, με τον οποίο υπέγραψε φέτος επαγγελματικό συμβόλαιο.

Τον Βούρο τίμησε επίσης και ο Αιολικός, με τον Πρόεδρό του Σταύρο Γριπιώτη. Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των επίσημων προσκεκλημένων, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Ανδρέα Νινιάδη, τόσο από πλευράς διοργάνωσης, όσο και εκ μέρους του Αιολικού και του Συνδέσμου "Θύρα 7" της πόλης.

.

Tournoua_Eirinis_Filias_2013_Tryfwn_Yios_MegasΑμέσως μετά ο Παλλεσβιακός τίμησε για τη διαχρονική του προσφορά προς το σύλλογο και το λεσβιακό ποδόσφαιρο τον κ. Λευτέρη Τρύφων, ενώ ο Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου απένειμε αναμνηστική πλακέτα στην οικογένεια του Μυτιληνιού επιχειρηματία, την οποία παρέλαβαν ο Παναγιώτης Τρύφων και ο γιος του Στέλιος. Η τελευταία βράβευση ήταν εκ μέρους του Αιολικού, προς σύσσωμη την οικογένεια Τρύφων, με τον Πρόεδρο Σταύρο Γριπιώτη και τον αντιπρόεδρο Στέλιο Αλμπάνη να απονέμουν πλακέτα προς τους εκπροσώπους της οικογένειας.

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, ο Ολυμπιακός επικράτησε στην πρεμιέρα με 6-2 κόντρα στα Λιονταράκια, ενώ το Κολλέγιο Αθηνών αναδείχθηκε ισόπαλο με σκορ 5-5 απέναντι στον Παλλεσβιακό. Οι αγώνες συνεχιζονται σήμερα στο Olympico, πρωί και απόγευμα, όπως και αύριο με την τελετή λήξης του τουνρουά να έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Κυριακής.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του "SL" από την τελετή έναρξης

Tournoua_Eirinis_Filias_2013_Aiolikos_Oikogeneia_Tryfwn

Tournoua_Eirinis_Filias_2013_Tryfwn_FotarellisTournoua_Eirinis_Filias_2013_Gripiotis_Vouros

Tournoua_Eirinis_Filias_2013_Djole_PaterellisTournoua_Eirinis_Filias_2013_Aiolikos_Niniadis

Tournoua_Eirinis_Filias_2013_Kollegio_eisodosTournoua_Eirinis_Filias_2013_Murat_Akiner

Tournoua_Eirinis_Filias_2013_Kerkida2Tournoua_Eirinis_Filias_2013_Kerkida1

Tournoua_Eirinis_Filias_2013_OlympiakosTournoua_Eirinis_Filias_2013_Liontarakia

Tournoua_Eirinis_Filias_2013_KollegioTournoua_Eirinis_Filias_2013_Kollegio_PalleTournoua_Eirinis_Filias_2013_Pallesviakos

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey