Θερμή υποδοχή βετεράνων στη Λήμνο

21/07/2013 - 14:44 Τελευταία τροποποίηση στις 21/07/2013 - 15:19

Palaimaxoi_Limnou_Lesvou_2013_2Ο Σύλλογος Βετεράνων ποδοσφαιριστών Λέσβου έδωσε το απόγευμα της Παρασκευής φιλική αναμέτρηση στη λήμνο, με την αντίστοιχη ομάδα του γειτονικού νησιού.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Γήπεδο Ατσικής και ολοκληρώθηκε με νίκη των Μυτιληνιών και σκορ 0-2, χάρη στα γκολ που σημείωσαν ο Βαξεβάνης στο πρώτο 45λεπτο και ο Ορφανίδης στην επανάληψη. Πριν την έναρξη του ματς έγιναν οι καθιερωμένες βραβεύσεις και το κλίμα ήταν ιδιαιτέρως φιλικό, ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, που είχαν να θημηθούν πολλά από το παρελθόν.

Στις κερκίδες του γηπέδου της Ατσικής νρέθηκε αρκετός κόσμος, που χειροκρότησε τις δύο ομάδες, αλλά και το διαιτητικό τρίο των Στεργίου, Παρούση και Χατζητζίκα.

Το βράδυ οι βετεράνοι της Λήμνου παρέθεσαν γεύμα, σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, σε ταβέρνα της Μύρινας. Ταυτόχρονα ο Σύλλοςο βετεράνων Λέσβου πραγματοποίησε συνάντηση με τον Σύνδεσμο Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λήμνου, συμφωνόντας να συνεργαστούν στο μέλλον σε εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Σε ανακοίνωσή τους, οι βετεράνοι της Λέσβου ευχαρίστησαν δημόσια τους αντίστοιχους της Λήμνου για τη φιλοξενία και τη θερμή υποδοχή, επιφυλασσόμενοι να ανταποδώσουν στο προσεχές διάστημα.

Οι συνθέσεις

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΛΕΣΒΟΥ: Χατζηαναγνώστου, Πολυζώνης, Αγριμάκης, Ορφανίδης, Χασαπάκης, Μπαράκης, Φωταρέλλης, Χατζηγιαννάκης, Μέγας, Σαλταμάρας, Στεφάνογλου, Μαρμαράς, Βαξεβάνης, Μυρογιάννης, Ανδρόνικος, Κοντέλης, Νησιώτης

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΛΗΜΝΟΥ:  Κακαλής, Μαγδανής Χρ., Αβράμης, Κρομμυδέλης, Γιανακούδης,Σφενδύλης, Ματθαίου, Τζάνερος, Σωτηρέλλης, Τσιγιάννης, Θωμαίδης, Μωυσής, Στρατιώτης, Λυγδάς, Καλμούτης, Χορός, Τούφος, Ραλιάς, Μαγδανής Αθαν., Καραγιάννης Ισίδ. 

Palaimaxoi_Limnou_Lesvou_2013_1Palaimaxoi_Limnou_Lesvou_2013_3

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey