Πετρουζέλλης: "Ευχαριστώ τον Αιολικό"

24/07/2013 - 09:49

Petrouzellis_Aiolikos_Iaswn_3-4Στον Δωτιέα Αγιάς, ομάδα της Λάρισας που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Πετρουζέλλης, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τους διοικούντες και ετοιμάζει βαλίτσες για τον κάμπο της Θεσσαλίας.

Ο έμπειρος μέσος βρισκόταν σε διαρκείς συζητήσεις το τελευταίο διάστημα με τον Αιολικό, ωστόσο η επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται σε εθνική κατηγορία, φρέναρε τις εξελίξεις στο θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του με τους Μυτιληνιούς.

Σε προσωπική του δήλωση στο "SL", ο Πετρουζέλλης επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του, έχοντας μόνο καλά λόγια να πει για τον Αιολικό και τον Πρόεδρο Σταύρο Γριπιώτη: "Συμφώνησα να παίξω φέτος στο Δωτιέα Αγιάς στη Γ' Εθνική. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αιολικό για την τιμητική πρόταση που μου έγινε. Ειλικρινά, ο τρόπος που με προσέγγισε ο Πρόεδρος Σταύρος Γριπιώτης ήταν εξαιρετικός. Μου ανέπτυξε το σκεπτικό του για την ομάδα και μου έδωσε χρόνο να αποφασίσω. Έκρινα ότι δεν έπρεπε να παίξω στο τοπικό και αποδέχθηκα την πρόταση από την ομάδα της Λάρισας. Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα στον Αιολικό, να επιστρέψει άμεσα στη Γ' Εθνική και ακόμα ψηλότερα. Ξέρω ότι κάποια στιγμή οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά. Αισθάνομαι ότι φεύγω σα φίλος από τον Αιολικό και για το λόγο αυτό ζήτησα από τον Πρόεδρο να συμμετάσχω κανονικά σήμερα στον αγιασμό...".

Να σημειωθεί ότι ο Πετρουζέλλης θα βρει στο Δωτιέα Αγιάς ένα παλιό του γνώριμο από την ΑΕΛΚ, τον Γιώργο Τσατσαλίδη, ενώ θα έχει προπονητή τον βετεράνο άσο του ΠΑΟΚ Δημήτρη Καπετανόπουλο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey