Αναγνώριση για τη Σχολή του ΟΣΦΠ στη Μυτιλήνη [vid]

25/07/2013 - 13:25 Τελευταία τροποποίηση στις 25/07/2013 - 13:44

Nanos_Vasilis_OSFP1Η Σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Μυτιλήνη έχει αποδείξει με τη λειτουργία της τα τελευταία 12 χρόνια, πως όταν η εκμάθηση του αθλήματος γίνεται με μεθοδικό τρόπο, από πιστοποιημένους προπονητές, με γνώση, όραμα και φιλοδοξίες, τότε το αποτέλεσμα της παραγωγικής διαδικασίας σε επίπεδο παικτών είναι απόλυτα θετικό.

Κάτι που επιβεβαίωσε και ο υπεύθυνος των Σχολών του Ολυμπιακού, Βασίλης Νάνος, που βρέθηκε πριν λίγες ημέρες στη Μυτιλήνη και μίλησε στην κάμερα του "SL" για τη συνεργασία με τη Σχολή της ομάδας στο νησί της Λέσβου και τον Βαγγέλη Σπανό, καθώς επίσης για πολλά ακόμα ενδιαφέροντα θέματα.

Η συζήτηση έγινε με αφορμή τη συμμετοχή των Σχολών του Ολυμπιακού στο πρόσφατο Τουρνουά "Εριήνη και Φιλία στο Αιγαίο", ενώ επεκτάθηκε στον Μυτιληνιό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Πραξιτέλη Βούρο, που ξεκίνησε από τα Λιονταράκια, γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στον Αιολικό και έφτασε να μεταγραφεί στους πρωταθλητές Ελλάδας. Παράλληλα, η κουβέντα περιστράφηκε και γύρω από τον Βραζιλιάνο Λεάντρο, που ακολούθησε τον αντίθετο δρόμο και από την Κ20 του Ολυμπιακού πέρυσι, θα αγωνιστεί φέτος με την πρώτη ομάδα της ΑΕΛΚ στη Super League.

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του Βασίλη Νάνου

{youtube}l7egD7WQF58{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey