Μαραζώνει το "Μιχαλέλειο" Γήπεδο Πλωμαρίου

26/07/2013 - 14:37 Τελευταία τροποποίηση στις 26/07/2013 - 15:14

gipedo_plwmariou3Απελπισία έχει πιάσει τους άνθρωπους του Αιγέα Πλωμαρίου και της Δόξας Πλαγιάς, καθώς και όσους αθλούνται στο 'Μιχαλέλειο" Γήπεδο της περιοχής, αφού αυτό βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση. Απότιστο και με εμφανή τα σημάδια από τη μη ενδεδειγμένη συντήρησή του, το γήπεδο Πλωμαρίου κυριολεκτικά εκπέμπει "S.O.S".

To "SL" επικοινώνησε με τον Στέφανο Σανιδά, Πρόεδρο του Αιγέα και μέλος του ΔΣ της Επιτροπής Γηπέδου, ο οποίος καυτηρίασε το θέμα: "Το γήπεδο έχει αφεθεί στην τύχη του. Από την 1η Ιανουαρίου του 2013, δεν έχουν ανανεωθεί οι συμβάσεις του Δήμου Λέσβου με τον συντηρητή και τον γεωπόνο. Αποτέλεσμα είναι να προσπαθούμε με προσωπική δουλειά και αναλαμβάνοντας εθελοντικά τα έξοδα συντήρησης, να κρατήσουμε το χόρτο σε μια αξιοπρεπή κατάταση. Ο κόμπος έφτασε όμως στο χτένι".

Όπως επισημαίνει ο κ. Σανιδάς, πρέπει ο Δήμαρχος και το νομικό πρόσωπο να δείξουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους: "Δεν αντέχουμε άλλο αυτή την κατάσταση. Οφείλει ο Δήμος Λέσβου να δώσει λύση στο τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί. Αλλιώς, ένα γήπεδο που κατασκευάστηκε με φυσικό χλοοτάπητα από το πρόγραμμα Ελλάδα 2004, είναι πολύ πιθανό από το Σεπτέμβρη και μετά να καταστραφεί".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey