Πρωτάθλημα χωρίς τη Θύελλα Πηγής

29/07/2013 - 11:24 Τελευταία τροποποίηση στις 29/07/2013 - 11:51

Thyella_Pigis_kypello_Aiolikos_enarksiΕπιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του "SL" από την περασμένη Παρασκευή, σχετικά με τις δυσκολίες που υπήρχαν ως προς τη δήλωση συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα από πλευράς Θύελλας Πηγής.

Ο υποβιβασμός της ομάδας στη Β' Κατηγορία, έπειτα από 13 συνεχόμενες περιόδους στα "μεγάλα σαλόνια", έφερε αλυσιδωτές αντιδράσεις στον ποδοσφαιρικό σύλλογο της Πηγής. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στα πρωταθλήματα της σεζόν 2013-14 έληξε το μεσημέρι της Παρασκευής και στην ΕΠΣ Λέσβου δεν έφτασε κανένα έγγραφο από τη Θύελλα.

Παρά την άτυπη παράταση που δόθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο, τελικώς δεν κατέστη εφικτή η εξεύρεση λύσης από τους διοικούντες και όλα δείχνουν πως η Θύελλα Πηγής δε θα συμμετάσχει φέτος στις διοργανώσεις της ΕΠΣΛ. Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες ομάδες που είχαν κάποιες εκκρεμότητες, όπως ο Έφηβος Παμφίλων ή ο Ισσαϊκός Σκαλοχωρίου, συγκέντρωσαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τα κατέθεσαν εμπρόθεσμα στα γραφεία της Ένωσης.

epsl_nea_grafeiaNα σημειωθεί ότι δεν προέκυψε κάποια επαναδραστηριοποίηση σωματείου από όσα δε συμμετείχαν τα τελευταία χρόνια στα πρωταθλήματα της Λέσβου. Τέλος, σε ότι αφορά το αίτημα της ερασιτεχνικής ΑΕΛΚ, να λάβει μέρος στη Β1 Κατηγορία (στοχεύοντας να κατεβάσει την ομάδα Κ14 που δημιουργείται, πλαισιωμένη από παίκτες της Κ17 ή και της Κ20), η ΕΠΟ στην οποία αποτάνθηκε η ΕΠΣΛ, απέρριψε τη συγκεκριμένη προοπτική, λόγω των όσων ισχύουν καταστατικά, επισημαίνοντας πως ο σύλλογος έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στα πρωταθλήματα υποδομής.

Το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί διοικητικό συμβούλιο στην ΕΠΣΛ με μοναδικό θέμα την οριστικοποίηση των συμμετοχών και τον καθορισμό των κατηγοριών. Η κλήρωση έχει προγραμματιστεί για τις 31 Ιουλίου, στο ξενοδοχείο "Silver Bay" στις 7 το απόγευμα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey