Πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων

31/07/2013 - 21:28 Τελευταία τροποποίηση στις 31/07/2013 - 21:52

EPSL_Klirwsi_2013-14_2Γεμάτη από παράγοντες ομάδων ήταν η αίθουσα του ξενοδοχείου "Silver Bay", όπου πραγματοποιήθηκε και φέτος η κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Λέσβου.

Με μοναδική απούσα ομάδα τη Θύελλα Πηγής, που δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει το σοκ του υποβιβασμού από την Α' Κατηγορία, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΛ Σταύρος Ψαρρόπουλος καλωσόρισε τους εκπροσώπους των σωματείων και έκανε μια σύντομη τοποθέτηση σχετικά με τους στόχους της νέας διοίκησης της Ένωσης για την αγωνιστική περίοδο που ξεκινά, αλλά και γενικώς για τα επόμενη τετραετία.

Η Α' Κατηγορία θα απαρτίζεται από 16 ομάδες, ενώ στη Β' Κατηγορία προβιβάστηκε και ο Αίας Μυτιλήνης (ως τρίτος επιλαχών), για να συμπληρώσει το κενό που άφηε η ομάδα της Πηγής και να μη διεξαχθεί το πρωτάθλημα με ρεπό. Έτσι, στη Β1 Κατηγορία απέμειναν μόλις εννέα ομάδες.

EPSL_Klirwsi_2013-14_1Η πρεμιέρα της Α' Κατηγορίας επεφύλασσε επικίνδυνες εξόδους για τα δύο μεγάλα φαβορί του τίτλου. Η Προοδευτικη θα φιλοξενήσει στη Σκάλα Καλλονής τον Αιολικό και ο νεοφώτιστος Ατρόμητος Ανεμώτιας θα υποδεχθεί στο "Μιζεργκάν" τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής.

Ενδιαφέροντα ματς αναμένεται να διεξαχθούν στον Παπάδο, μεταξύ Αναγέννησης Γέρας και Αετού Λουτρών, καθώς και στη Μόρια ανάμεσα στον τοπικό Βύρωνα και τον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας, εκεί όπου ο προπονητής Στρατής Μυρογιάννης θα αντιμετωπίσει τις δύο ομάδες για τις οποίες... αμφιταλαντεύτηκε τους τελευταίους μήνες. Να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη κατηγορία πήραν κλειδάριθμο λόγω ίδιας έδρας (Ενωσιακό Θερμής), τα Λιονταράκια και ο Οδυσσέας Ελύτης. Το μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος, βάσει μεταγραφών τουλάχιστον, μεταξύ Αιολικού και Διαγόρα θα γίνει τη 13η Αγωνιστική.

Στη Β' Κατηγορία, που θα ξεκινήσει στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου, κλειδάριθμο πήραν Αστέρας Ιππείου και Ορφέας Κεραμειών, οι οποίοι χρησιμοποιπούν το γήπεδο Ιππείου. Επίσης, και οι Παλλεσβιακός και Αίας Μυτιλήνης, έχοντας δηλώσει το Ενωσιακό Θερμής. Τέλος, στη Β1 Κατηγορία που επίσης θα ξεκινήσει στς 21 και 22 Σεπτεμβρίου κλειδάριθμο πήραν Μεσότοπος και Μακαρέας, δηλώνοντας το γήπεδο Μεσοτόπου για έδρα, καθώς επίσης Εθνικός και Αίγειρος οι οποίοι θα μοιραστούν το Ενωσιακό Θερμής.

Αναλυτικά οι πρεμιέρες των τριών κατηγοριών:

Α' Κατηγορία

1η Αγωνιστική (7-8/9)
Κεραυνός Αφάλωνα-Οδυσσέας Ελύτης
Προοδευτική Σκ. Καλλονής-Αιολικός
Αναγέννηση Γέρας-Αετός Λουτρών
Βύρων Μόριας-Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας
Αιγέας Πλωμαρίου-Παπανικολής Ερεσού
Ατρόμητος Ανεμώτιας-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής
Όλυμπος Αγιάσου-Άναξος
Λιονταράκια-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους

B' Κατηγορία

1η Αγωνιστική (21-22/9)
Καραβαγγέλης Στύψης-Αχιλλέας Πέτρας
Ορφέας Κεραμειών-Ερμής Παμφίλων
Δόξα Πλαγιάς-Αίας Μυτιλήνης
Παλλεσβιακός-Πολιχνίτος
Φίλια-Αστέρας Ιππείου
Ανδρονικάς Παρακοίλων-Αρίων Μήθυμνας

Β1 Κατηγορία

1η Αγωνιστική (21-22/9)
Ειρήνη Νέων Κυδωνιών-Μακαρέας Άγρας
Ταξιάρχης Μανταμάδου-Αίγειρος Μυστεγνών
Εθνικός Θερμής-Ισσαϊκός Σκαλοχωρίου
Μεσότοπος-Αρίων Παλαιοκήπου
Ρεπό ο Έφηβος Παμφίλων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey