Τίμησαν τις παλιές δόξες της Αγιάσου [pics]

04/08/2013 - 11:29 Τελευταία τροποποίηση στις 04/08/2013 - 12:35

Veteranoi_Agiasou_Lesvou_0-4_1Φιλικός αγώνας μεταξύ βετεράνων Λέσβου και Αγιάσου πραγματοποιήθηκε στο "Χριστοφίδειο" Γήπεδο το Σάββατο το απόγευμα, παρουσία αρκετού κόσμου στις κερκίδες, με πολλά γκολ και πλούσιο θέαμα.

Στο πλαίσιο της συνάντησης οι βετεράνοι τίμησαν τρεις παλιές δόξες του Ολύμπου, που με την προσφορά τους στο σύλλογο της Αγιάσου αποτελούν τεράστια κεφάλαια της ιστορίας του.

Συγκεκριμένα, απονεμήθηκαν πλακέτες στον Ευστράτιο Βάλεση, ένα από τα ενεργά και δραστήρια μέλη της επανασύστασης του Ολύμπου μετά την κατοχή και της δημιουργίας του γηπέδου, έχοντας αγωνιστεί στην ομάδα τη δεκαετία του '50. Επίσης, στον συμπαίκτη του κ. Βάλεση από την ίδια εποχή, τον Γιάννη Χατζηγιάννη, ένα από τα πιο παλιά στελέχη του συλλόγου και τέλος στον Προκόπη Βαμβαλέλλη, που φόρεσε τη φανέλα των Αγιασωτών σε δύο περιόδους ('55-'60 και '65-'77), ενώ πρόσφερε και από το πόστο του προπονητή το 1981 στη Γ' Εθνική και το 1984 στη Δ' Εθνική.

Veteranoi_Agiasou_Lesvou_0-4_2Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, οι βετεράνοι της Λέσβου επικράτησαν με 4-0 των βετεράνων της Αγιάσου, σε ένα ματς το οποίο παρακολούθησε αρκετός κόσμος, χειροκροτώντας τις προσπάθειες όσων αγωνίστηκαν. Το σκορ άνοιξε ο Ματζουράνης με κεφαλιά, το 0-2 έκανε ο Κελαϊδίτης και λίγο αργότερα ο Μέγας ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3. Το τελικό 0-4 σημείωσε ο Παπαδημητρίου.

Ανάμεσα στις παλιές δόξες ομάδων της Λέσβου, που εκπροσώπησαν το νησί σε εθνικές κατηγορίες, έπαιξαν και άνθρωποι που αποτελούν λάτρεις του ποδοσφαίρου, θέλοντας έτσι να πάρουν λίγο χρόνο συμμετοχής, πλάι σε εκείνους που πρόσφεραν τόσα πολλά στο άθλημα και το νησί.

Συνθέσεις

BΕΤΕΡΑΝΟΙ ΑΓΙΑΣΟΥ: Γρ. Τσουκαρέλλης, Σουσαμλής, Σαπουνάς, Καρέτος, Βάλεσης, Γραμέλλης, Τσουλέλλης, Καμνέλλης, Κόντης, Γριμανέλλης, Μαγλογιάννης, Πανούργιος, Κουδουνέλλης, Πετρουζέλλης, Μπαμπάκος, Γραμέλλης, Χρυσάφης

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΛΕΣΒΟΥ: Αγριμάκης, Πολυζώνης, Χατζηαναγνώστου, Σαλταμάρας, Κελαϊδίτης, Βαξεβάνης, Ματζουράνης, Μαρμαράς, Πηγάσης, Ανδρόνικος, Μέγας, Φωταρέλλης, Σπάρταλης, Μπαράκης, Κοντέλλης, Χατζηλίας, Παπαδημητρίου, Τρύφων

Δείτε το αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του "SL" από το "Χριστοφίδειο" της Αγιάσου

Veteranoi_Agiasou_Lesvou_omadiki2013

Veteranoi_Agiasou_2013Veteranoi_Lesvou2013_Agiasos

Veteranoi_Agiasou_Lesvou_kerkides_XristofideioVeteranoi_Agiasou_Lesvou_diaithtes0-4Veteranoi_Agiasou_Lesvou_kerkida2

Veteranoi_Agiasou_Lesvou_Vraveysi_Valesis

Veteranoi_Agiasou_Lesvou_Vraveysi_XatzigiannisVeteranoi_Agiasou_Lesvou_Vraveysi_Vraveysi_Vamvalellis

Veteranoi_Agiasou_Lesvou_Karetos_Saltamaras1Veteranoi_Agiasou_Lesvou_Kelaiditis_Tsoukarellis

Veteranoi_Agiasou_Lesvou_SpartalisVeteranoi_Agiasou_Lesvou_Matzouranis

Veteranoi_Agiasou_Lesvou_Valesis1Veteranoi_Agiasou_Lesvou_fasi1

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey