H Λέσβος έχει πλέον το δικό της ΑΛΜΑΝΑΚ!

14/08/2013 - 16:55 Τελευταία τροποποίηση στις 14/08/2013 - 23:29

ALMANAK_2012_13To "SL", ανταποδίδοντας την αγάπη, την υποστήριξη και την αναγνώριση των εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών του την τελευταία τριετία, ετοίμασε μια ακόμα μοναδική και πρωτοπόρα έκδοση, προσφέροντας στους φίλους του ποδοσφαίρου το ΑΛΜΑΝΑΚ της αγωνιστικής περιόδου 2012-13.

Πρόκειται για ένα αφιερωματικό έντυπο, εξ' ολοκλήρου έγχρωμο, το οποίο δεν πρέπει και δεν μπορεί να λείπει από καμία βιβλιοθήκη. Στις 44 σελίδες του καταγράφεται όλη η αγωνιστική δράση της περιόδου που ολοκληρώθηκε, με αναλυτική παρουσίαση των πεπραγμένων της ΑΕΛΚ και της σπουδαίας ανόδου της ομάδας της Καλλονής από τη Football League για πρώτη φορά στα χρονικά του λεσβιακού ποδοσφαίρου, καθώς και της πορείας του Αιολικού που εκπροσώπησε το νησί στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.

Επίσης, για όλες τις ομάδες της Α' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου υπάρχει πλήρης παρουσίαση με το ρόστερ της περσινής σεζόν, τα αποτελέσματα, ειδικά στατιστικά στοιχεία και φυσικά φωτογραφία κάθε συλλόγου. Στην έκδοση του "SL" περιλαμβάνονται αντίστοιχα αφιερώματα για όλες τις ομάδες της Β' και της Β1' Κατηγορίας, με συγκεντρωτικούς πίνακες για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΛ και τους πρωταγωνιστές της περσινής περιόδου, καθώς και τα αποτελέσματα του Κυπέλλου Λέσβου.

Ένα μοναδικό αρχειακό τεύχος, απαραίτητο σε κάθε φίλαθλο, παράγοντα, προπονητή ή ποδοσφαιριστή, που καταγράφει ανά περίοδο τα πεπραγμένα του λεσβιακού ποδοσφαίρου και στόχο έχει να αποτυπώσει σταδιακά ολόκληρη την ιστορία του.

Το "ΑΛΜΑΝΑΚ 2012-13", φέρει την υπογραφή των δημοσιογράφων της ιστοσελίδας μας και διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένα σημεία, καθώς επίσης και από τα γραφεία του SportLesvos.gr:

> Πρακτορείο ΟΠΑΠ Μ. Πεσμαζόγλου - Π. Κουντουριώτη 73, Προκυμαία Μυτιλήνης

> Πρακτορείο ΟΠΑΠ Μ. Πολυπαθέλλη - Ηλία Βενέζη 7, Μυτιλήνη

> Γραφεία ΕΠΣ Λέσβου - Ασκληπιού 90, Μυτιλήνη

> (προσεχώς) Pita Monster - Χίου 1-3, Μυτιλήνη

> (προσεχώς) Mini Football Club Spanos, Παναγιούδα Μυτιλήνης

> (προσεχώς) REBRAND Υπηρεσίες προβολής & προώθησης, Καλλονή

> (προσεχώς) Coffee Island, Στάση ΚΤΕΛ, Καλλονή

> (προσεχώς) Gustoso, Καλλονή

Ξεφυλλίστε διαδικτυακά το ΑΛΜΑΝΑΚ 2012-13 του "SportLesvos.gr"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey