Στην τελική ευθεία η έκθεση φωτογραφίας στο Küçükköy

14/08/2013 - 19:53 Τελευταία τροποποίηση στις 14/08/2013 - 20:22

Ampelikiotis_Koukounias_Kuccukoy1Στα απέναντι παράλια της Τουρκίας βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες ο Γιώργος Αμπελικιώτης εκ μέρους του Παλλεσβιακού και ο καλός συνάδελφος Δημήτρης Κουκουνιάς, για μια προγραμματισμένη συνάντηση με το Δήμαρχο του Küçükköy, Mesut Ergin και τον Πρόεδρο της Küçükköyspor Murat Akiner.

O λόγος της επίσκεψης ήταν η έκθεση φωτογραφίας που προετοιμάζει ο Παλλεσβιακός, με θέμα την ελληνοτουρκική φιλία μέσα από το ποδόσφαιρο και πλούσιο υλικό από φιλικές αναμετρήσεις του ιστορικού σωματείου της Λέσβου με ομάδες των παραλίων της Τουρκίας, από το 1928 μέχρι σήμερα.

Ο Δήμος του Küçükköy θα φιλοξενήσει την έκθεση φωτογραφίας στην Πλατεία Ελευθερίας του τουριστικού θέρετρου της πόλης, Σαρίμ Σακλί, προσκαλώντας όλους τους συλλόγους της περιοχής να παρευρεθούν στην εκδήλωση, με την οποία ο Παλλεσβιακός θα ευχαριστήσει τους Τούρκους για τις φιλικές αναμετρήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί για κάτι περισσότερες από οκτώ δεκαετίες. Συγκεκριμένα, το φωτογραφικό υλικό περιλαμβάνει στιγμές από αγώνες με τις Küçükköyspor, Ayvalıkgücü, Altınovaspor, Adaspor, Hamdibey Kayaspor, Gömeçspor, Dikilispor, Karaağaçspor και Bergamaspor.

Ο Παλλεσβιακός, με έτος ίδρυσης το 1923, αποτελεί έναν από τους πιο ιστορικούς συλλόγους της Λέσβου με ένδοξες στιγμές στο παρελθόν κατά την 85χρονη παρουσία του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Το "SL" παρουσιάζει ένα μέρος του φωτογραφικού αρχείου της Έκθεσης

ayvalik_pallesviakos_photos1ayvalik_pallesviakos_photos2

,

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey