Φιλική ισοπαλία Αιγέα με ΑΕΛΚ Κ17

18/08/2013 - 14:35 Τελευταία τροποποίηση στις 18/08/2013 - 14:49

aigeas_plomariou_fasi2Εξαιρετικό θέαμα προσέφεραν Αιγέας Πλωμαρίου και ΑΕΛΚ Κ17 σε φιλικό ματς που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο "Μιχαλέλειο" Γήπεδο, με τελικό σκορ το ευρύ 3-3.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, δημιούργησαν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και σκόραραν έξι τέρματα, με τους τερματοφύλακες να έχουν πολλή δουλειά και να αποσωβούν ακόμα περισσότερα γκολ.

Η ΑΕΛΚ Κ17 προηγήθηκε στο ημίωρο με 0-2 χάρη σε γκολ των Βαγγελάκη και Κυριακού, με τον Αιγέα Πλωμαρίου να μειώνει πριν την ανάπαυλα σε 1-2 με γκολ του Δημήτρη Μουτσουγιάννη. Στην επανάληψη, ο ίδιος παίκτης ισοφάρισε για τον Αιγέα σε 2-2 και μάλιστα οι Πλωμαρίτες πήραν κεφάλι στο σκορ με νέο γκολ, αυτή τη φορά από τον Γιώργο Μαμάκο (3-2), εκμεταλλευόμενοι την απώλεια ρυθμού των Καλλοινατών λόγω των συνεχών αλλαγών. Το τελικό 3-3 διαμόρφωσε ο Σαμιώτης λίγο πριν τη λήξη του αγώνα.

Για τη νεοσύστατη ομάδα του Φώτη Κοκκινέλλη στην ΑΕΛΚ Κ17, το φιλικό αυτό ήταν το πρώτο στη διάρκεια της προετοιμασίας της εν όψει του πρωταθλήματος Κ17 της Super League, στο οποίο θα λάβει μέρος, και γι' αυτό το λόγο χρησιμοποιήθηκαν συνολικά 27 παίκτες. Από την άλλη πλευρά, για τους παίκτες του Γιάννη Μανούσου ήταν ένα καλό τεστ, πριν το ματς Κυπέλλου Λέσβου με αντίπαλο τον Αετό Λουτρών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey