Στη Γιουβέντους ο Σαλταμάρας!

19/08/2013 - 15:32 Τελευταία τροποποίηση στις 19/08/2013 - 16:33

Saltamaras_Mikti_Zonis_2013Στο Τορίνο βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Στρατής Σαλταμάρας του Οδυσσέα Ελύτη, γιος του παλαίμαχου άσου του Αιολικού, Παναγιώτη.

Η Γιουβέντους προσκάλεσε τον Μυτιληνιό ταλαντούχο αμυντικό για δοκιμή στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου, το τετραήμερο 19-22 Αυγούστου, θέλοντας να τσεκάρει για ακόμα μία φορά τις δυνατότητές του.

Ο σπουδαίος ιταλικός σύλλογος είχε παρακολουθήσει τον 16χρονο ποδοσφαιριστή στη διάρκεια του Πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων, εκεί όπου αγωνίστηκε αρχικά με τη Μίκτη Λέσβου, εν συνεχεία με τη Μικτή Αιγαίου και τέλος με τη Μικτή Ζώνης ως αρχηγός. Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα, άνθρωπος της "Γιούβε" βρέθηκε στη Χίο, για να τσεκάρει ξανά τον Σαλταμάρα στο φιλικό του Οδυσσέα Ελύτη με αντίπαλο τον Κανάρη Νενήτων (ήττα με 3-2).

Η κλήση των Γιουβεντίνων έφτασε το Σάββατο (17/8) στα γραφεία του Οδυσσέα Ελύτη, ζητώντας άδεια από την ομάδα του να ταξιδέψει ο παίκτης στην Ιταλία. Οι άνθρωποι του ιταλικού συλλόγου, όπως τονίζεται στο έγγραφο που σας παρουσιάζει το "SL", έχουν προγραμματίσει εκτός από τις προπονήσεις και φιλικό, ενώ θα παρέχουν κάθε φιλοξενία στην οικογένειά του.

Παράλληλα, ο Οδυσσέας Ελύτης έστειλε στη Γιουβέντους και όλα τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε ο παίκτης την περασμένη εβδομάδα.

Το "SL" εύχεται καλή επιτυχία στον Στρατή!

Δείτε κατ' αποκλειστικότητα το έγγραφο της Γιουβέντους

Juve_Saltamaras

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey