Ξεκίνησε η προβολή της Έκθεσης του "Παλλε" στην Τουρκία

27/08/2013 - 11:07 Τελευταία τροποποίηση στις 27/08/2013 - 11:26

Palle_Ekthesi_Fotografias_Kuccukoy_2013_SlideΗ Έκθεση φωτογραφίας που ετοιμάζει ο Παλλεσβιακός, για τις 7 Σεπτεμβρίου, με υλικό από τις αναμετρήσεις της ιστορικής ομάδας του νησιού με συλλόγους της Τουρκίας, από το το 1928 έως σήμερα, πλησιάζει όλο και περισσότερο.

Μετά τη συνάντηση που είχαν προ ημερών στα απέναντι παράλια της Τουρκίας, ο Γιώργος Αμπελικιώτης εκ μέρους του Παλλεσβιακού και ο καλός συνάδελφος Δημήτρης Κουκουνιάς, που έχει το συντονισμό της Έκθεσης, με τον Δήμαρχο του Küçükköy, Mesut Ergin και τον Πρόεδρο της Küçükköyspor Murat Akiner, ξεκίνησε από χθες η προβολή της εκδήλωσης.

Στο Küçükköy και στις γειτονικές περιοχές, όπως το Αϊβαλί, η Αλτίνοβα και το Δικελί υπάρχουν εδώ και λίγες ώρες αφίσες στους δρόμους, που διαφημίζουν την Έκθεση φωτογραφίας του Παλλεσβιακού.

Να σημειωθεί ότι η Έκθεση θα φιλοξενηθεί από το Δήμο Küçükköy στην Πλατεία Ελευθερίας του τουριστικού θέρετρου της πόλης, Σαρίμ Σακλί. Μάλιστα, για την πρώτη παρουσίαση του πλούσιου φωτογραφικού υλικού προσφέρθηκε επίσης ο Δήμος Αϊβαλιού και δεν αποκλείεται σύντομα να γίνει μια αντίστοιχη εκδήλωση και εκεί.

Στην Έκθεση έχουν προσκληθεί όλοι οι συλλόγοι της περιοχής, με τον Παλλεσβιακό να προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσει τους Τούρκους για τις φιλικές αναμετρήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί για κάτι περισσότερες από οκτώ δεκαετίες. Συγκεκριμένα, το φωτογραφικό υλικό περιλαμβάνει στιγμές από αγώνες με αντιπάλους τις Küçükköyspor, Ayvalıkgücü, Altınovaspor, Adaspor, Hamdibey Kayaspor, Gömeçspor, Dikilispor, Karaağaçspor και Bergamaspor.

Δείτε την αφίσα που κυκλοφορεί στα απέναντι παράλια

Palle_Ekthesi_Fotografias_Kuccukoy_2013_Afisa

,

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey