Γήπεδο «Παναγιώτης Σαλταμάρας»

09/12/2013 - 19:28 Τελευταία τροποποίηση στις 31/12/2013 - 11:52

Saltamaras_Gipedo_Palaimaxoi_louloudiaO απροσδόκητος χαμός του συμπαίκτη, μα πάνω απ’ όλα καλού τους φίλου, Παναγιώτη Σαλταμάρα οδήγησε τα μέλη του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου να κινητοποιηθούν άμεσα, προτείνοντας στο Δήμο Λέσβου το γήπεδο των Δικαστηρίων, εκεί όπου «έσβησε» ο αείμνηστος αμυντικός του Αιολικού και του Πανιωνίου, να πάρει το όνομά του.

Μέσα στην εβδομάδα, συνεδρίασε εκτάκτως το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης παίρνοντας ομόφωνα τη συγκεκριμένη απόφαση. Ως εκ τούτου, το γήπεδο που βρίσκεται παραπλεύρως του πρώην Υπουργείου Αιγαίου θα φέρει στο εξής το όνομα του Παναγιώτη Σαλταμάρα.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης Θεόδωρος Στεργίου, μιλώντας στη «ΡΕΒΑΝΣ» τόνισε: «Είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής στη μνήμη ενός ανθρώπου που υπηρέτησε με πάθος το ποδόσφαιρο, βγάζοντας τη Λέσβο από τα στενά νησιωτικά όρια της εποχής. Το αίτημα του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών έγινε ομόφωνα αποδεκτό και το Γήπεδο των Δικαστηρίων, που όπως είχαμε συνηθίσει να το αποκαλούμε, θα λέγεται στο εξής “Παναγιώτης Σαλταμάρας”.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey