Ξεκινάει αύριο ο Ταρλάς!

20/02/2014 - 15:38

Giakalis_Tarlas13Εγκαθίσταται κανονικά από αύριο στον Ταρλά ο εργολάβος που έχει αναδειχθεί ως μειοδότης του διαγωνισμού της ανακαίνισης του Σταδίου, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και τις τελευταίες διεργασίες μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου και την παρέμβαση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Νάσου Γιακαλή.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «SL», από αύριο αναμένεται η εγκατάσταση των πρώτων συνεργείων της εταιρίας που θα εκπονήσει τις εργασίες και έτσι το μεγάλο αυτό έργο για τον λεσβιακό αθλητισμό και για το οποίο προέκυψαν πλείστα προβλήματα στην γραφειοκρατική του εξέλιξη, ξεκινά!

Η εξέλιξη αυτή, έρχεται μετά και την επίσημη επίδοση προς την Περιφέρεια χθες, της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για τον προσυμβατικό έλεγχο του έργου, που ουσιαστικά εγκρίνει την υπογραφή σύμβασης με τον εργολάβο.

Από αυτήν την επίδοση, άναψε ουσιαστικά και το «πράσινο» φως για την έναρξη των εργασιών, με την υπογραφή σύμβασης της Περιφέρειας με τον εργολάβο, να είναι μια καθαρά τυπική υπόθεση που μπορεί να γίνει παράλληλα με την εκτέλεση των εργασιών…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey