Υπουργός και Περιφερειάρχης στον Ταρλά [vids]

22/02/2014 - 18:19 Τελευταία τροποποίηση στις 22/02/2014 - 18:33

Giakalis_Athanasiou_Ergolavoi_Tarlas_sxedia1Οι εργασίες στον Ταρλά ξεκίνησαν, όπως σας είχε ενημερώσει από την Πέμπτη το μεσημέρι το «SL» και σήμερα το μεσημέρι, με αφορμή την παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Νάσος Γιακαλής, επισκέφτηκε το γήπεδο, συζητώντας με τους επιβλέποντες μηχανικούς για το πώς θα εξελιχθεί η πορεία του σημαντικού αυτού έργου για τον λεσβιακό αθλητισμό.

Στην επίσκεψη του Υπουργού και του Περιφερειάρχη στον Ταρλά, βρήκε την ευκαιρία να παρευρεθεί και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Νίκος Μιχαλάκης μελετώντας μπροστά στην κάμερα του Γιώργου Παπαδόπουλου τα σχέδια των εργασιών. Μετά από αυτήν τη μικρή ξενάγηση στο χώρο των εργασιών (σ.σ. αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της «ΡΕΒΑΝΣ» τη Δευτέρα), ο Περιφερειάρχης ανέλυσε το πλάνο εντατικοποίησης του ρυθμού των εργασιών στον Υπουργό, προκειμένου το έργο να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης μάλιστα μίλησε στην κάμερα του Γιώργου Παπαδόπουλου, εκφράζοντας με γλαφυρό τρόπο την απογοήτευσή του για την εμπλοκή διαφόρων, που κόστισε την καθυστέρηση του έργου, εκφράζοντας πια την αισιοδοξία του, ότι το έργο θα προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς για το καλό του τόπου και του λεσβιακού αθλητισμού. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Περιφερειάρχης, τονίζοντας πως σύντομα οι Μυτιληνιοί θα έχουν να χαίρονται ένα σύγχρονο γήπεδο.

Δείτε τα βίντεο από την επίσκεψη του Υπουργού και του Περιφερειάρχη

{youtube}hFuvNGItFHQ{/youtube}

{youtube}_0wQ9hKK3mc{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey