Ισοπαλία στο ντέρμπι, μόνος πρώτος ο Διαγόρας Σαρδών!

23/10/2017 - 23:49 Τελευταία τροποποίηση στις 24/10/2017 - 00:09

Χωρίς νικητή τελείωσε το μεγάλο ντέρμπι της 4ης Αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας στη Λήμνο. Κεραυνός και Ηρακλής έμειναν στο 1-1 με τις δύο ομάδες να συμβιβάζονται με το βαθμό. Ρεπό είχε το Θάνος.

Ρεπορτάζ | Νίκος Λαγουτάρης
Φωτογραφίες | Θύμιος Παλάντζας

Κεραυνός-Ηρακλής 1-1

Σε ένα καλό, ήρεμο, ήσυχο και σε αθλητικά πλαίσια παιχνίδι τα δύο φαβορί του τίτλου προσπάθησαν να νικήσουν, δημιουργώντας ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες, με τον φιλοξενούμενο Ηρακλή να ανοίγει το σκορ με τον Δημήτρη Κρίκη, αιφνιδιάζοντας τον αντίπαλο του μέσα στη Μύρινα. Οι γηπεδούχοι ξεπέρασαν το σοκ από το γκολ, βρήκαν περισσότερο ρυθμό δημιουργώντας κάποιες αξιόλογες ευκαιρίες, αλλά η άμυνα του Ηρακλή ήταν σε καλή μέρα και κρατούσε το υπέρ της σκορ.

Η αποφασιστικότητα των παικτών του Κεραυνού όμως, να μη χάσουν το ντέρμπι, τους απέφερε την ισοφάριση με σκόρερ τον Ευαγγελιδάκη. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με τους δύο αντιπάλους να παίρνουν από ένα βαθμό. Πολύς κόσμος στις εξέδρες, παρακολούθησε το ντέρμπι, σε μια ημέρα μάλιστα που επικρατούσε ομίχλη στη Μύρινα...

Αργοναύτης –Διαγόρας 0-1 

Από την αγωνιστική ξεχώρισε το εκτός έδρας τρίποντο του Διαγόρα Σαρδών, ο οποίος με γκολ του Τζώη απέδρασε από την έδρα των Αργοναυτών, συνεχίζοντας να σκορπά ευχάριστα μηνύματα με την παρουσία του και απολαμβάνοντας πλέον μόνος του την κορυφή της βαθμολογίας.

Φιλοκτήτης-ΑΕ Λήμνου 3-0 

Δίκαιη νίκη πήρε στην Κοντιά ο Φιλοκτήτης, ο οποίος ξεκίνησε αρκετά καλά τη χρονιά και το τελικό 3-0 που σημείωσε απέναντι στην ΑΕ Λήμνου δείχνει την ανωτερότητα του στο παιχνίδι. Ο Μποτζίδης με δύο γκολ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του, για να ολοκληρώσει τη μεγάλη νίκη με ένα τρίτο γκολ ο Πολιτάς.

Προποντίδα-Άρης Μούδρου 1-2 

Εκτός έδρας νίκησε ο Άρης Μούδρου την Προποντίδα, που αν και ουραγός δυσκόλεψε σε μεγάλο βαθμό τον αντίπαλό της, ο οποίος δραπέτευσε στο τέλος με το τρίποντο. Σκόρερς του Άρη ήταν οι Μακρής και Βαρελτζής, ενώ το γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Λάσκαρης.

Κάσπακας-Αγ.Γεώργιος 3-0 

Νίκη στην έδρα του σημείωσε ο Κάσπακας, καθώς επιβλήθηκε με 3-0 του Αγίου Γεωργίου, κάνοντας αξιόλογη εμφάνιση. Τα γκολ του νικητή σημειώθηκαν από τους Ιμπραχήμ Ρόναλντ, Μάριο Μουρίσι και Αγαλιάνο.

Ηφαιστία-Αητός Πλάκας 6-1 

Εξάσφαιρο κρατούσε η Ηφαιστία, συντρίβοντας με 6-1 τον Αητό Πλάκας, φθάνοντας έτσι τους 7 βαθμούς. Χατ τρικ πέτυχε ο Τσαλίκης, ενώ τα άλλα γκολ σημείωσαν οι Κουδουνάς, Χατζόγλου και Καραμόσχος.

Ρεπό: Θάνος

Βαθμολογία

Α' Κατηγορία Λήμνου Β. Γκολ
1. Διαγόρας Σαρδών 12 9-6
2. Κεραυνός Αγ. Δημητρίου 10 27-1
3. Φιλοκτήτης 10 14-2
4. Ηφαιστία 7 14-3
5. Ηρακλής 7 16-6
6. Αργοναύτες 7 5-2
7. Άρης Μούδρου 5 7-7
8. Κάσπακας 5 5-7
9. Θάνος 3 4-10
10. ΑΕ Λήμνου 3 4-7
11. Αητός Πλάκας 0 0-17
12. Προποντίδα 0 1-17
13. Άγ. Γεώργιος 0 0-19

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey