Πάνε τελικό Ηρακλής και Κεραυνός

03/02/2011 - 14:20 Τελευταία τροποποίηση στις 03/02/2011 - 14:44

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Κεραυνός τον ημιτελικό του Κυπέλλου Λήμνου, κάνοντας περίπατο απέναντι στον Κάσπακα, επικρατώντας με 8-1. Ένα αποτέλεσμα που φέρνει απο τώρα στον τελικό την ομάδα του Αγίου Δημητρίου, αφού το αποτέλεσμα αυτό φυσικά δεν ανατρέπεται...

Ο πρωτοπόρος, μαζί με τον Ηρακλή, στο πρωτάθλημα έβγαλε κυριολεκτικά την υποχρέωση του κυπέλλου με άνεση, αφού σε καμία περίπτωση δεν απειλήθηκε απο την αντίπαλο του, έχοντας σε καλή μέρα όλους τους παίκτες του.

Άλλωστε το παιχνίδι για αυτόν είχε τελειώσει πριν καλά καλά αρχίσει με τα δύο πρώτα γκολ να σημειώνονται στο 1ο και στο 25ο λεπτό απο τον Κουκάκη. Ο Κάσπακας μετά την ψυχρολουσία κατάφερε να μειώσει με κεφαλιά του Μουστάκα, μετά απο φάουλ του Λάλα, μπαίνοντας ξανά στο παιχνίδι. Όμως ο Κεραυνός ανέβασε στροφές και βρήκε πάλι δίχτυα στο 32' με τον Διαμαντάρη, κάνοντας το 3-1. Λίγο πριν το ημίχρονο, με κεφαλιά ο Μαρσέλλη έγινε το 4-1.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Κεραυνός κατάφερε να βάλει ακόμα δύο γκολ, πρώτα με τον Κουκάκη (χατ τρικ) και έπειτα με τον 17χρονο Κυριάκο Ευαγγελιδάκη. Στο τελευταίο δίλεπτο της αναμέτρησης, Καστρινός και Διαμαντάρης, με προσωπικά τέρματα διαμόρφωσαν το τελικό 8-1 για την ομάδα τους, που στο τέλος καταχειροκροτήθηκε απο τους φιλάθλους της.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι και ο Ηρακλής είχε επικρατήσει στο γήπεδο του πρίν απο λίγες μέρες της Ηφαιστίας με σκορ 5-3 και ετοιμάζεται για τον σπουδαίο τελικό με τον Κεραυνό. Οι επαναληπτικοί, που είναι τυπικής διαδικασίας, θα διεξαχθούν στις 9 Φεβρουαρίου στις έδρες των φιλοξενούμενων ομάδων.

(Ρεπορτάζ: Μανόλης Λαγουτάρης)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey