Στον τελικό ο Κεραυνός Αγ. Δημητρίου!

24/02/2011 - 00:23 Τελευταία τροποποίηση στις 24/02/2011 - 00:50

Στο Γήπεδο Ατσικής, κοινή έδρα των δύο ομάδων, πραγματοποιήθηκε σήμερα το παιχνίδι Κυπέλλου στη Λήμνο, που θα έβγαζε τον έτερο φιναλίστ του τελικό στο Κύπελλο ΕΠΣ Λέσβου, εκεί όπου ως γνωστόν περιμένει από την περασμένη εβδομάδα ο Αιολικός, μετά τη νίκη του με 3-0 επί του Αστέρα Νίκης.

Ο αγώνας στη Λήμνο ήταν συναρπαστικός και κρίθηκε στι φινάλε του, όταν ο Κεραυνός Αγίου Δημητρίου κατάφερε να σκοράρει δύο γκολ στις καθυστερήσεις και να πάρει έτσι την πολύτιμη νίκη με σκορ 2-3 επί του Ηρακλή Ατσικής, ο οποίος είχε προηγηθεί δύο φορές στο σκορ. 

Το προβάδισμα στον Ηρακλή έδωσε από το 15ο λεπτό ο Γκαράλης με κεφαλιά (1-0), ενώ για την ομάδα του Αγίου Δημητρίου ισόφάρισε στο 23' ο Ντρούγκας, επίσης με κεφαλιά (1-1). Όμως τρία λετπά αργότερα, η ομάδα της Ατσικής πήρε ξανά τα ηνία της αναμέτρησης, με νέα κεφαλιά του Στρατή Κρίκη (2-1), με το σκορ αυτό να κρατά ως και την ανάπαυλα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κεραυνός μπήκε πιο αποφασιστικός στο γήπεδο, είχε δοκάρι στο 61ο λεπτό με τον Ντρούγκα και την τύχη να αγωνιστεί με παίκτη παραπ΄νω για τα τελευταία 20 λεπτά της αναμέτρησης, μετά την αποβολή στο 71' του Φώτη Κρίκη. Στις καθυστερήσεις, το φινάλε είχε συγκλονιστική εξέλιξη, αφού στο 90' ακριβώς ο Κεραυνός κατάφερε να ισοφαρίσει σε σουτ του Μαρουκάκη (2-2) και να πάρει την πρόκριση στο δεύτερο λεπτό του έξτρα χρόνου, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντρούγκα (2-3).

Ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣ Λέσβου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Μαρτίου, στο Γήπεδο της Ατσικής στη Λήμνο, αφού όπως έχει καθιερώσει τα τελευταίοα χρόνια η ΕΠΣΛ ο τελικός είναι μονός και γίνεται εναλλάξ στα δύο νησία.

Ηρακλής Ατσικής: Δικάκης, Ζαΐμης, Μαυρουδής, Γκαράλης, Κωντσαντίνου, Τόπι, Στρ. Κρίκης, Δ Κρίκης, Λίμα (70' Βλαχόπουλος), Φ. Κρίκης, Κωντσαντίνου

Κεραυνός Αγ. Δημητρίου: Κουκάκης, Ποντίκας, Η. Μαρκάκης, Λουλάκης, Δ Μαρκάκης, Διαμαντάρης, Καστρινός (80' Ευαγγελιδάκης), Ντρούγκας, Παλατιανός, Δ Μαρουκάκης, Μαρσέλλης (89' Καρανδρέας)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey