Ο Ηρακλής 4-2 τον Κεραυνό

31/03/2011 - 17:29

Ο Ηρακλής Ατσικής ήταν ο μεγάλος κερδισμένος στο ντέρμπι με τον Κεραυνό και η ομάδα που ήθελε περισσότερο την νίκη από τον αντίπαλο του. Σε ένα σούπερ ντέρμπι που τα είχε όλα θέαμα, πολλά γκολ, δοκάρια και κλασικές ευκαιρίες και από τους δύο, η ομάδα της Ατσικής  ήταν αυτή που στο τέλος χαμογέλασε νικώντας με το επιβλητικό 4-2 που την έστειλε ξανά στην κορυφή.

Παράλληλα πήρε και την άτυπη ρεβάνς της απώλειας του κυπέλλου πριν από λίγο καιρό, όταν είχε ηττηθεί από το μεγάλο του αντίπαλο με 3-2.

Σίγουρα νικητής και ηττημένος με την απόδοση τους ικανοποίησαν τον αρκετό κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο της Ατσικής αλλά και διαφήμισαν το Λημνιακό ποδόσφαιρο με τα όσα παραπάνω συνέβησαν εντός του αγωνιστικού χώρου.

Αναμφίβολα το πρόσωπο του ντέρμπι ήταν ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Δημήτρης Κωνσταντάρας  που με τρία προσωπικά τέρματα που σημείωσε οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση της μεγάλης σε έκταση νίκης. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι σε διάστημα δέκα λεπτών ο τυπικά γηπεδούχος Ηρακλής κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 και να κόψει την όρεξη των αντιπάλων, γκολ τα οποία προήλθαν από στημένες φάσεις και εκτελεστής ήταν ο Κωνσταντάρας.

Μετά την ψυχρολουσία αυτή ο Κεραυνός κατάφερε να βρει τα πατήματα στο γήπεδο να ξεπεράσει το σοκ και να μειώσει με τον Ντρούγκα σε 2-1. Οι γηπεδούχοι στην συνέχεια βγήκαν ξανά στην επίθεση και με σκόρερ τους Κωνσταντάρα και Γκαράλη ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 4-2 και λίγο αργότερα ο Κεραυνός μείωσε με τον Μαρουκάκη σε 4-2 ενώ θα μπορούσε να είχε και άλλα τέρματα αν οι Μαρουκάκης και Διαμαντάρης δεν σημάδευαν τα δοκάρια τις αντιπάλου ομάδας.

Τίποτα όμως δεν έχει τελειώσει ακόμη αφού στο φινάλε του πρωταθλήματος (30 Απριλίου ) οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν πάλι και ίσως ο τίτλος κριθεί την ημέρα αυτή αν δεν υπάρξει στην συνέχεια κάτι απρόοπτο. Για την ώρα ο Ηρακλής μπορεί να καμαρώνει την κορυφή να κέρδισε μια μεγάλη μάχη ο πόλεμος όμως των δύο έχει και συνέχεια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey