Μπουνιές στο διαιτητή και διακοπή του ντέρμπι Κεραυνός-Ηρακλής!

02/05/2011 - 14:25 Τελευταία τροποποίηση στις 07/05/2011 - 22:02

Κι όμως ο Κεραυνός ο οποίος έχασε τον τίτλο, κατάφερε να κλείσει τη χρονιά με το χειρότερο τρόπο, με πρωταγωνιστή τον ποδοσφαιριστή του, Ηλία Μαρκάκη, ο οποίος αντιδρώντας σε μια απόφαση του διαιτητή, τον γρονθοκόπησε στο κεφάλι (!) με αποτέλεσμα ο άρχοντας της αναμέτρησης να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και ο αγώνας να διακοπεί.

Το ντέρμπι δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αφού από το ξεκίνημα, οι διαμαρτυρίες των παικτών του Κεραυνού και πολύ περισσότερο του προπονητή του, Δημήτρη Κουκάκη, ο οποίος λόγω τιμωρίας ήταν στην εξέδρα, πυροδότησαν την ατμόσφαιρα.

Αναμένονται και μηνύσεις
Η ομάδα του Κεραυνού προηγήθηκε στο σκορ με τέρμα του Ντρούγκα στο 24΄ και εν συνεχεία είχε ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ, όμως λίγο αργότερα, ένα αντιαθλητικό φάουλ από το Μαρσέλλη, τού κόστισε την κόκκινη κάρτα από το διαιτητή Μιχάλη Νικολίτση. Τότε ο Μαρκάκης διαμαρτυρήθηκε στο ρέφερι με άσχημο τρόπο, βρίζοντας τον και εν συνεχεία χτυπώντας τον στο κεφάλι.

Αιμόφυρτος ο διαιτητής πήγε στα αποδυτήρια μαζί με τους βοηθούς του, Κρομμυδέλη και Μαντζάρη, για τις πρώτες βοήθειες, όμως ο Νικολίτσης ένοιωθε ζαλάδες και κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, πράγμα που έγινε. Στο ίδιο μέρος, ο διαιτητής σύνταξε το φύλλο αγώνα αργά το βράδυ του Σαββάτου, ενώ θα υποβάλει και μήνυση κατά του ποδοσφαιριστή.

Ο Κεραυνός θα χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά, αλλά αυτό έχει ελάχιστη σημασία, αφού το λημνιακό ποδόσφαιρο δέχθηκε ένα ακόμη πλήγμα στην τελευταία του στροφή…

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, οι γηπεδούχοι είχαν τον πρώτο λόγο και πήραν νίκες γοήτρου. Ο Αητός νίκησε στην Πλάκα με 5-1 τους Αργοναύτες, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση. Με σκορ 3-1 νίκησε η ΑΕ Λήμνου το Διαγόρα, ενώ εκτός έδρας τρίποντο πήρε ο Κάσπακας επί της Προποντίδας με 3-2.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey