Νικητής στο ντέρμπι της Λήμνου ο Ηρακλής 1-2 τον Κεραυνό

23/10/2023 - 11:18 Τελευταία τροποποίηση στις 23/10/2023 - 11:39

Πρώτη σέντρα και στο πρωτάθλημα της Α1 Λήμνου το Σαββατοκύριακο 21-22/10, με το ντέρμπι ανάμεσα στον Κεραυνό Αγ. Δημητρίου και τον Ηρακλή να βάφεται στα χρώματα των φιλοξενούμενων.

Μεγάλη νίκη με ανατροπή πανηγύρισε ο Ηρακλής Ατσικής στην έδρα του Κεραυνού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Το πρώτο μέρος έληξε στο 0-0 με το Ηρακλή να έχει ένα δοκάρι. Στο 53ο λεπτό ο Λουλάκης έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, ωστόσο ο Ηρακλής ισοφάρισε άμεσα με τον Φώτη Κρίκη και πήρε τη νίκη στο 88' με τον Βασίλη Κρίκη.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, η Ηφαιστία νίκησε 4-1 τον Φιλοκτήτη Κοντιά. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος με τον Κιοσκού, όμως στην επανάληψη ο Βλαττάς σημείωσε χατ-τικ, ενώ ένα γκολ πέτυχε και ο Μπούμπουρας.

Πλούσιο θέαμα παρακολούθησαν οι φίλαθλοι στην αναμέτρηση Αργοναύτες-Κάσπακας 4-2. Ο Κάσπακας προηγήθηκε με τον Τόπι στο 11'. Oι γηπεδούχοι στη συνέχεια πέτυχαν 4 τέρματα με τους Παπαδόπουλο (2), Μελισσό και Δαμπανάση. Ο Τόπι ξανά είχε μειώσει προσωρινά 3-2 για την ομάδα του.

Τέλος, η ΑΕ Λήμνου πέρασε από την έδρα του Άρη Μούδρου 0-1 με γκολ που σημείωσε ο Δομανόδλος στο 76'. 

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής Α1 Λήμνου και τη βαθμολογία

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey