Η μεγάλη στιγμή του Ηρακλή!

28/05/2011 - 10:13

Αισιοδοξία επικρατεί στο στρατόπεδο του Ηρακλή λίγες ώρες πριν από τον δεύτερο και καθοριστικό τελικό με τον Όλυμπο ο οποίος θα αναδείξει την ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για την Δ΄ Εθνική και θα εκπροσωπήσει τον νομό την νέα χρονιά. Ο Ηρακλής μετά την σπουδαία του νίκη το περασμένο Σάββατο μέσα στην έδρα του αντιπάλου με 2-1,  κρατά την τύχη του στα χέρια αφού όλα τα αποτελέσματα εκτός από την ήττα τον βολεύουν να στεφθεί υπερπρωταθλητής.

Ο τεχνικός του Ηρακλή Κώστας Ψυρούκης ζήτησε από τους παίκτες του να μην μείνουν στο  πρώτο παιχνίδι  το οποίο τους ανάδειξε νικητές γιατί θα συναντήσουν μεγάλα προβλήματα. Ο Όλυμπος έδειξε ότι είναι μια υπολογίσιμη ομάδα και θα έρθει εδώ να κτυπήσει την νίκη. «Ζητάω από εσάς μεγάλη προσοχή σοβαρότητα και καθαρό μυαλό ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας. Πρέπει και μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα», τους είπε μεταξύ άλλων ο Λημνιός προπονητής.

Ξέμεινε από αμυντικούς...
Μπορεί ο Ηρακλής να πήρε την χρυσή νίκη όμως αυτή την πλήρωσε ακριβά με αποβολή και τραυματισμούς  με αποτέλεσμα ο Ψυρούκης  να πονοκεφαλιάζει στην αμυντική γραμμή της ομάδας του. Συγκεκριμένα ο Μανωλακούδης που αποβλήθηκε στο Ίππειος έτσι και αλλιώς δεν υπολογίζεται και θα παρακολουθήσει το μπαράζ από την εξέδρα. Με θλάση στους προσαγωγούς αποχώρησε στο ίδιο παιχνίδι ο Κωνσταντίνου με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί καθόλου και έτσι να μένει εκτός αγώνα.

Τραυματίας επίσης είναι και ο κεντρικός αμυντικός ο Δόντσιος αλλά φαίνεται να δίνει το παρών και είναι στο χέρι του προπονητή του αν θα ρισκάρει με τυχόν συμμετοχή του. Από εκεί και μετά ο Στρατής Κρίκης ο οποίος λόγω τραυματισμού δεν είχε παίξει στο πρώτο παιχνίδι  τώρα δείχνει έτοιμος να αγωνισθεί και σίγουρα θα είναι μια πολύτιμη λύση.

Ακόμη στο βασικό σχήμα θα είναι και ο αδελφός του ο Φώτης Κρίκης ένας από τους διακριθέντες και στυλοβάτης της επιτυχίας. Τις άλλες θέσεις στην ενδεκάδα θα πάρουν οι Χαχλάς κάτω από τα δοκάρια Μαυρουδής, Γκαράλης, Γαρουφάλου, Δ. Κρίκης, Β. Κρίκης, Τόπι, Λίμα και Κωνσταντάρας ο οποίος ήταν το κεντρικό πρόσωπο με τα δύο γκολ που πέτυχε και οδήγησε τον Ηρακλή στην σημαντική νίκη.

Στην προσπάθεια του να νικήσει και τώρα ο Ηρακλής θα έχει στο πλευρό του τους φιλάθλους του που αναμένεται να κατακλύσουν το γήπεδο και να δώσουν ένα χέρι βοήθειας στην ομάδα και να την σπρώξουν στην επιτυχία. Άλλωστε ο Ηρακλής αγνοεί το πρωτάθλημα στο νομό εδώ και αρκετά χρόνια και φαίνεται ότι τώρα του δίδεται η μεγάλη ευκαιρία να το κατακτήσει. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 5μ.μ για το ενδεχόμενο παράτασης ίσως και πέναλτι και θα τον σφυρίξει ο Παναγιώτης Βουρανής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey