Το "έκαψαν" οι πρωταθλητές!

01/06/2011 - 12:21

Το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα, μετά την εκπληκτική νίκη τίτλου την περασμένη Κυριακή κόντρα στον Όλυμπο Αγιάσου (6-1) ήταν ένα: "Να 'τοι, να 'τοι οι πρωταθλητές" φώναζαν οι φίλαθλοι του Ηρακλή Ατσικής στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία, αποθεώνοντας τους μετά το τέλος του επαναληπτικκού τελικού.

Εκείνοι απολάμβαναν την κάθε στιγμή και έδειχναν να ζουν στο δικό τους μαγικό κόσμο, μεθυσμένοι από το νέκταρ της επιτυχίας. Η Ατσική φωταγωγήθηκε το βράδυ της Κυριακής, γιορτάζοντας με αυτό τον τρόπο τον τίτλο του Ηρακλή και τιμώντας τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τους διοικούντες που οδήγησαν την ομάδα σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία.

Το πίστευαν εξ' αρχής οι Λημνιοί. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι άπαντες στις δηλώσεις τους τόνιζαν ότι ο Ηρακλής άξιζε και με το παραπάνω το εισιτήριο της ανόδου στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, γιατί ήταν η καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα, με παίκτες διψασμένους για επιτυχίες. Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει, ότι πριν από δύο χρόνια, η ομάδα αυτή κατάφερε να κερδίσει το Κύπελλο Λέσβου, νικώντας στον τελικό την ΑΕΛΚ (0-1), που πρωταγωνιστούσε στη Δ' Εθνική.

Ο Πρόεδρος της ομάδας της Ατσικής Γαρούφαλος Κατσώνης, εμφανώς ικανοποιημένος και δικαιωμένος από την κατάκτηση του τίτλου, τόνισε: "Ο Ηρακλής απέδειξε ότι ήταν φέτος η καλύτερη ομάδα στο νησί, όμως τα δύσκολα ξεκινάνε τώρα, από σήμερα κιόλας. Η ομάδα μας είναι πλέον στη Δ' Εθνική μετά απο μια 20ετία. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό."

Η διοίκηση γιόρτασε τον τίτλο με γεύμα, που παρέθεσε στο ποδοσφαιρικό τμήμα, όπου το κέφι ήταν έντονο και η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες. Ο κ. Κατσώνης ήταν συγκινημένος και συχνά αγκάλιαζε έναν - έναν τους πρωταγωνιστές. φυσικά, την αποθέωση γνώρισε ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, ο Φώτης Κρίκης που πέτυχε εξάλλου και χατ τρικ στον επαναλητπικό, ενώ την τιμητική του είχε και ο κόουτς Κώστας Ψυρούκης, που είχε και τα γενέθλιά του.

Απο σήμερα και επίσημα, οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε διακοπές, ωστόσο το μυαλό τους βρίσκεται στην ομάδα και αναμένουν τις αποφάσεις της διοίκησης για τη δήλωση συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.

Ρεπορτάζ: Μανόλης Λαγουτάρης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey