Χείρα βοηθείας από την ομογένεια!

29/06/2011 - 17:24

Κρούση στους Λημνιούς όλης της... υφηλίου έχουν κάνει οι άνθρωποι του Ηρακλή Ατσικής, στην προσπάθειά τους να διασφαλίσουν την παρουσία της ομάδας στη Δ' Εθνική.

Οι διοικούντες την πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Λέσβου έχουν φτάσει μέχρι την Αμερική και την Αυστραλία, επιδιώκοντας να συγκεντρώσουν τα χρήματα που απαιτούνται για να δώσουν την ευκαιρία στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του συλλόγου να αγωνιστούν σε ένα πρωτάθλημα πανελλήνιας εμβέλειας, που παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Ηδη ο πρόεδρος του νησιώτικου συλλόγου, Γαρύφαλλος Κατσώνης, έχει έρθει σε επαφή με τον Αντώνη Διαματάρη, ο οποίος κατάγεται από τη Λήμνο και είναι ιδιοκτήτης της ημερησίας εφημερίδας 'Εθνικός Κήρυκας' που εδρεύει στην Νέα Υόρκη απευθύνεται στην Ομογένεια όλης της Αμερικής.

Μέσω της εφημερίδας απευθύνεται έκκληση προς όλους τους Ελληνους, προκειμένου να συνεισφέρουν στην προσπάθεια, διαθέτοντας ο καθένας το ποσό που δύναται. Παράλληλα, ο "ισχυρός" άνδρας του Ηρακλή βρίσκεται σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους του Συλλόγου Λημνιών Αμερικής "Ηφαιστος", που διατηρεί ιδιαίτερη δυναμική. Ανάλογη επιχείρηση έχει γίνει και για την προσέγγιση των μελών του Συλλόγου Λημνιών Αυστραλίας.

Πηγή: periferiako.com

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey