Έπεσε η αυλαία στα τμήματα υποδομής

01/07/2011 - 14:38

Στο γήπεδο της Ατσικής έπεσε η αυλαία της φετινής χρονιάς στα πρωταθλήματα υποδομής που διοργανώθηκαν από την επιτροπή πρωταθλήματος της Λήμνου και μάλιστα στέφθηκαν από απόλυτη επιτυχία. Την τελετή λήξης τίμησε η ΕΠΣΛ η οποία βρέθηκε στο ακριτικό νησί με επικεφαλής τον πρόεδρο Σταύρο Ψαρρόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα Χάρη Καλλία και το μέλος της τον Λάμπρο Σταθάκη.

Στην Λήμνο βρέθηκε  και η Ακαδημία ποδοσφαίρου του "Οδυσσέα Ελύτη" με τις ομάδες του Παιδικού και Προπαιδικού δίνοντας φιλικά παιχνίδια με την μικτή ομάδα των Νέων του νησιού με τα παιδιά να συνδυάζουν χαλάρωση και παιχνίδι.

Η οργανωτική επιτροπή τα είχε φροντίσει όλα ώστε να μην υπάρξει καμία ατέλεια δίνοντας συνάμα εξετάσεις στους παράγοντες της ΕΠΣΛ.
Στον μικρό τελικό ο Ηρακλής Ατσ. νίκησε με 5-2 την Ηφαιστία ενώ ενδιαφέρον παρουσίασε ο τελικός ο οποίος δεν ανέδειξε νικητή αφού Αργοναύτες Κεραυνός μετά από μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν δεν μπόρεσαν να πάρουν την νίκη μένοντας στο ισόπαλο 3-3. Στην διαδικασία των πέναλτι για να αναδειχθεί ο νικητής οι Αργοναύτες επικράτησαν με σκορ 5-4 και πήραν την πρώτη θέση στην τελική κατάταξη.

1.Α.Σ.Αργοναύτες
2.Κεραυνός
3.Ηρακλής Ατσ.
4.Ηφαιστία
5.Θάνος

Οι  βραβεύσεις
Ο πρόεδρος Σταύρος Ψαρρόπουλος απένειμε το κύπελλο στην πρωταθλήτρια ομάδα του Παιδικού που ήταν οι Αργοναύτες, ο πρόεδρος του Ηρακλή κ Γαρούφαλος Κατσώνης βράβευσε την Παιδική ομάδα του Κεραυνού, ενώ ο δημοτικός σύμβουλος κ Αγοραστός Κριαρής έδωσε το κύπελλο στην ομάδα Παίδων του Ηρακλή.

Στο γήπεδο βρέθηκε και η πρωταθλήτρια ομάδα στον Νομό Λέσβου Ηρακλής στον οποίο απονεμήθηκαν δύο κύπελλα το περσινό  το οποίο δεν είχε δοθεί σε τοπικό επίπεδο με την βράβευση να κάνει ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣΛ Χάρης Καλλίας στους Γιάννη Μπεκρή και Στρατή Κρίκη. Ο πρώτος είχε τραυματιστεί σοβαρά μένοντας εκτός γηπέδων για μεγάλο χρονικό διάστημα και η διοίκηση θέλησε να τον χαροποιήσει μέσα στον μεγάλο του πόνο. Το άλλο κύπελλο που κατακτήθηκε στον Νομό Λέσβου απένειμε ο Δήμαρχος Λήμνου κ Αντώνης  Χατζηδιαμαντής μέσα σε πολλά χειροκροτήματα.

Τα είπαν με τα σωματεία
Στα πλαίσια της επίσκεψης της ΕΠΣΛ στην Λήμνο πραγματοποιήθηκε και συνάντηση των σωματείων με σκοπό να γίνει μια ανάλυση της χρονιάς που πέρασε αλλά και ο σχεδιασμός της επόμενης. Στο ραντεβού έδωσαν το παρών τα δέκα από τα δεκατέσσερα ενεργά (δεν προσήλθαν Κάσπακας, Αητός, Φιλοκτήτης, Προποντίδα) τα οποία έθεσαν στους παράγοντες της ένωσης τα προβλήματα που υπάρχουν  στον δρόμο τους και τα περισσότερα για την ώρα είναι αξεπέραστα.

Οι παράγοντες έδειξαν μεγάλη διάθεση να σταθούν κοντά στις ομάδες τους γνωρίζοντας ότι η χρονιά που έρχεται θα είναι η πιο δυσκολότερη που καλούνται να διανύσουν.

«Η άνοδος της ομάδας του Ηρακλή δείχνει ότι το λημνιακό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε καλό δρόμο και αυτό είναι ένας καλός οιωνός για το ποδόσφαιρό μας», είπε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρος Ψαρρόπουλος μιλώντας στους εκπροσώπους των Λημνιακών Σωματείων. Σε ότι αφορά τώρα στη μορφή του νέου πρωταθλήματος, αυτό θα διεξαχθεί σε έναν όμιλο των 14 ομάδων με διπλά παιχνίδια ενώ οι πρώτες επτά ομάδες που θα σχηματιστούν θα αποτελέσουν την Α1 κατηγορία και οι υπόλοιπες την Α2 .

Ο Δημήτρης Κουκάκης  πρότεινε το πρωτάθλημα να γίνει τεσσάρων γύρων όπως συμβαίνει στην Σκωτία πρόταση η οποία εκτός απροόπτου θα υλοποιηθεί από την μεθεπόμενη περίοδο. Απο την συνάντηση στο τέλος όλοι αποχώρησαν ικανοποιημένοι και απομένει όλα τα οποία συζητήθηκαν να αποδειχθούν και στην πράξη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey