Νίκησαν τα φαβορί στο Κύπελλο

27/09/2011 - 15:40

Επίσημη πρεμιέρα είχαμε το Σαββατοκύριακο στην Λήμνο με την διεξαγωγή της Α φάσης του κυπέλλου με το οποίο αρχίζει και η επίσημα η χρονιά.

Στις αναμετρήσεις δεν σημειώθηκε κάποια έκπληξη και έτσι τα φαβορί πήραν άνετες νίκες που τους στέλνει απο τώρα στον επόμενο γύρο αν και υπάρχει και η ρεβάνς.

Ανοικτή παραμένει η πρόκριση σε δύο παιχνίδια και πιο συγκεκριμένα στα παιχνίδια Αητός Αστραπή με την ομάδα της Πλάκας να κερδίζει με 1-0 όπως και η νίκη του Κάσπακα με το ίδιο σκορ τον Άρη Μούδρου καθιστά συναρπαστικούς τους επαναληπτικούς. Ακόμη μάχη θα γίνει στο παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Διαγόρα με την πρώτη να κερδίζει με 3-2. Απο εκεί και μετά δεν γίνεται λόγος για τα σκορ που σημείωσαν ο Κεραυνός 4-0 μέσα στο Θάνος το 6-1 του Ηρακλή επι του Φιλοκτήτη και τέλος η εκτός έδρας νίκη με 2-0 των Αργοναυτών με την Προποντίδα.


Τα αποτελέσματα
Α φάση
ΑΕΛ-Διαγόρας 3-2
Κάσπακας-Άρης Μ 1-0
Θάνος-Κεραυνός 0-4
Αητός-Αστραπή 1-0
Προποντίδα-Αργοναύτες 0-2

Κλήρωση και στο πρωτάθλημα
Με την συμμετοχή 14 ομάδων θα πραγματοποιηθεί η σέντρα 8-9 Οκτωβρίου στο πρωτάθλημα μετά την κλήρωση που έγινε απο την επιτροπή παρουσία σωματείων του νησιού.Όλοι ήλπιζαν ότι η κληρωτίδα θα έβγαζε με το καλημέρα ντέρμπι όμως μάταια αφού το σούπερ ντέρμπι Ηρακλή Κεραυνού θα αργήσει ακόμη και θα διεξαχθεί την 10η αγωνιστική η οποία θα γίνει στης 11 Δεκεμβρίου. Η πρεμιέρα περιλαμβάνει τα εξής παιχνίδια.

 Αστραπή-Θάνος
Διαγόρας-Κεραυνός
Αργοναύτες-Φιλοκτήτης
Άρης Μ-ΑΕΛήμνου
Κάσπακας-Προποντίδα
Αητός Πλ-Αγ Γεώργιος
Ηρακλής-Ηφαιστία
Ο πρώτος γύρος θα  ολοκληρωθεί στις 15 Ιανουαρίου του 2012

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey