Διατήρησε τα σκήπτρα ο Ηρακλής Ατσικής

19/04/2012 - 19:13 Τελευταία τροποποίηση στις 19/04/2012 - 22:27

Για τρίτη σερί χρονιά, ο Ηρακλής Ατσικής κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στην Α' Κατηγορία της Λήμνου, νικώντας στα μπαράζ τον Κεραυνό Αγίου Δημητρίου.

Η ομάδα της Ατσικής μπήκε με πλεονέκτημα στην ειδική βαθμολογία των μπαράζ και μετά το ισόπαλο 0-0 στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων ήθελε απλά να μη χάσει από τον Κεραυνό στον επαναληπτικό. Αν και βολευόταν με την ισοπαλία, τελικά πανηγύρισε τη νίκη με σκορ 3-2 και μαζί τον τίτλο, δημιουργώντας μια μίνι αυτοκρατορία στο γειτονικό νησί.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός με τον Ηρακλή να μπαίνει δυνατά και να προηγείται πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου με σκορ 2-0, χάρη στο πέναλτι - γκολ του Στρατή Κρίκη, που έκανε το 1-0 μετά από ανατροπή του Κωνσταντάρα και τέρμα του Βασίλη Κρίκη (28').

Ο Κεραυνός Αγίου Δημητρίου αντέδρασε άμεσα, μειώνοντας αρχικά σε 2-1 με τον Διαμαντάρη. Ο ίδιος παίκτης έφερε τον επαναληπτικό τελικό στα ίσα πριν την ανάπαυλα με νέο γκολ (44').

Η επανάληψη κύλησε με αρκετές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Η ομάδα του Αγίου Δημητρίου προσπάθησε να φτάσει στο νικητήριο τέρμα, αφήνοντας κενά στην άμυνά της προς το τέλος του ματς, τα οποία εκμεταλλεύτηκε ο Ηρακλής που έκανε το 3-2 χάρη σε γκολ του Κωνσταντάρα στο 88ο λεπτό.

Έτσι, ο Ηρακλής Ατσικής θα διεκδικήσει τον τίτλο του υπέρ-πρωταθλητή της ΕΠΣ Λέσβου στο μεγάλο τελικό του Νομού, απέναντι στον πρωταθλητή Λέσβου Όλυμπο Αγιάσου. Το ματς θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μύρινας την Παρασκευή 27 Απριλίου, με ώρα έναρξης τις 16:30. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και αν το ματς είναι και πάλι ισόπαλο, θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey